caixa popular

La Mancomunitat Intermunicipal inaugura el Balneari Urbà del Barri del Crist

La Mancomunitat Intermunicipal inaugura el Balneari Urbà del Barri del Crist
13/09/2017 -

La Mancomunitat Intermunicipal Barri del Crist, Aldaia-Quart de Poblet, ha engegat ja el nou balneari urbà, situat en el Parc Poliesportiu El Perdiguer. Es tracta d’una instal·lació que incideix en el concepte deporte-salut, com va destacar en l’acte d’inauguració la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Quart, Carmen Martínez, al costat del vicepresident i alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, i al vocal delegat, Jose Zapata.

En les seues instal·lacions, que han suposat una inversió d’entorn d’1,3 milions d’euros, els usuaris i usuàries disposen d’un got gran a manera de piscina d’esbarjo, el got d’hidroterapia amb banyera d’hidromassatge i dolls, una zona de bancs calents, dutxes nebulitzant, tropical, sectorial i seqüencial, terma i bany de vapor amb cromoteràpia, entre altres prestacions, repartides en més de 400 metres quadrats de superfície.

La Mancomunitat ho obri, a més, amb una àmplia oferta d’activitats programades per a bebés, xiquets i xiquetes des de 3 anys fins a 12, persones adultes, persones majors, per a les quals es combina natació i aquagym, sessions d’hidroteràpia, natació adaptada per a persones amb diversitat funcional i hi ha un programa específic para embarassades. Tot amb preus públics accessibles.

En la inauguració, Carmen Martínez va recordar, en al·lusió a l’anterior govern de la Mancomunitat, que “no ha sigut fàcil aconseguir que aquest balneari siga realitat, però com vam defensar en el seu moment, l’argument que els costos de manteniment ho feien inviable, que escoltem en la passada legislatura per a justificar no engegar-ho, no eren certs. Un estudi detallat així ho demostra. Era just que poguéreu disposar d’aquest balneari i ací ho teniu. Esperem que ho gaudiu molt i estem oberts als suggeriments de millora que pugueu fer-nos quan comenceu a utilitzar-ho”.

Així mateix, va destacar la lleialtat institucional entre els ajuntaments de Quart de Poblet i Aldaia, que va aprofitar per a agrair a Guillermo Luján

Per la seua banda, Jose Zapata va incidir que “des de la Mancomunitat vam governar per a les persones i amb aquest balneari volem millorar el benestar dels nostres veïns i veïnes. Com veieu en els programes que oferim, l’objectiu és que tots i totes trobeu l’activitat més adequada a les vostres necessitats”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × cinc =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou