caixa popular

La lluita de Twitter contra els trolls

La lluita de Twitter contra els trolls
31/07/2017 -

Si tothom té opinió i tothom pot emetre-la lliurement és lògic que en el seu dia sorgís la figura del troll. Es diu troll a aquest usuari que crea comptes falsos per insultar o criticar sense ànim constructiu a altres usuaris i figures públiques.

El problema dels trolls passa quan són legió i quan hi ha persones que semblen dedicar-se a aquesta tasca com si es tractés d’una feina.

És per aquest motiu que una de les xarxes on amb més freqüència campegen dels trolls, és a dir Twitter, ha decidit prendre cartes en l’assumpte. Així, la xarxa de l’ocell ha llançat una actualització en la qual serà més senzill bloquejar un troll. Es tracta d’una sèrie de filtres en les notificacions que fan possible silenciar comptes nous i bloquejar a persones que malgrat que no segueixen l’afectat pels insults disparen les seues calúmnies contra aquest.

Per poder activar aquests filtres antitroll, tan sols cal accedir a la pestanya de notificacions del nostre compte a Twitter i allà configurar quins són els nostres filtres.

Més enllà de la persecució que la pàgina web puga fer d’aquest tipus de persones que només tenen com a objectiu sabotejar la xarxa social, hauríem de preguntar-nos el perquè de la seua existència. Quina necessitat hi ha de crear comptes falsos per insultar algú? Per què no és possible el debat basat en les idees i no en el soroll? La mateixa essència de Twitter incentiva l’existència dels trolls? Són qüestions que hauríem de preguntar-nos com a societat.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − 6 =

sempre teua
festes paiporta
festes rocafort 2018
Festes populars 2018
Festes populars 2018
festes alcasser 2018
festes rafelbunyol
festes xirivella 2018
diputacion de valencia- arquelogic