La Justícia valenciana incorpora les comunicacions telemàtiques l’1 d’octubre

La Justícia valenciana incorpora les comunicacions telemàtiques l’1 d’octubre
27/07/2016 -

L’Administració de Justícia valenciana incorporarà les comunicacions telemàtiques a través de LexNet, de manera gradual, a partir del pròxim 1 d’octubre. El procés perquè advocats i procuradors facen arribar els seus escrits en suport informàtic a jutjats i tribunals serà provat primer per mitjà d’un projecte-pilot que s’executarà a partir del 19 de setembre en el partit judicial de Gandia (València) .

Advocats, procuradors i graduats socials són els tres operadors jurídics que, des del passat 1 de gener, en virtut de l’entrada en vigor d’una reforma de la Llei d’Enjudiciament Criminal (LECrim) , tenien dret a presentar els seus escrits en jutjats i tribunals només per via telemàtica, primera fase del procés de desaparició del paper en les oficines judicials per a la seua substitució per l’expedient digital.

Des d’eixa data, i fins a l’1 d’octubre, tots els operadors jurídics podran remetre els seus escrits per via telemàtica als jutjats d’eixe partit judicial. Durant eixe període també podran presentar-los en suport paper per a evitar qualsevol problema de compatibilitat amb LexNet d’última hora.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra