40 anys fent valors Caixa popular

La Junta de Govern Local aprova el projecte de la segona fase de Sant Vicent Màrtir

Foto: worldaroundtrip

La Junta de Govern Local aprova el projecte de la segona fase de Sant Vicent Màrtir
28/10/2016 -

El regidor de Desenvolupament Urbà, ha anunciat que la Junta de Govern Local aprovarà el projecte tècnic de la reurbanització de la segona fase del carrer de Sant Vicent Màrtir fins a la plaça de Sant Agustí, i dels carrers Periodista Azzati i Padilla.

Este projecte redactat per Auraval Ingenieros SL té un cost de licitació de 626.666 euros i un termini d’execució de quatre mesos.

El segon tram del carrer de Sant Vicent Màrtir tindrà similitud amb el ja executat, i s’hi col·locaran 14 escocells de 2 x 1 m en els nombres imparells, on igualment es plantaran Pyrus calleryana Chanticleer (perera de flor) i en la vorera dels nombres parells hi haurà 13 jardins amb Picus benjamina, nou ja existents i quatre de nova adquisició.

Quant al mobiliari urbà es renovarà l’existent i s’hi col·locaran aparcabicis, papereres de fosa de recipient doble i cadires de fosa i fusta. De la mateixa manera, es renovarà, tal com es va fer en la primera fase, la totalitat de les canalitzacions.

Tal com ha manifestat Sarrià, després de l’aprovació del projecte es trametrà a contractació per a licitar-lo amb càrrec al pressupost de 2017.

L’estimació és que les obres puguen estar adjudicades i iniciades abans d’estiu perquè no coincidisca amb les festes de Nadal.

Amb esta obra, ha manifestat Sarrià, es recupera espai públic per a la mobilitat de les persones vianants, ja que s’amplien les voreres dels tres carrers, es reduïx un carril de circulació i s’aposta d’una manera decidida pels desplaçaments a peu, amb bicicleta o en transport col·lectiu, per a garantir una major seguretat a les persones i generar espais que animen al passeig tranquil pel centre històric de la ciutat.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + three =

jazz liria
neteja viaria
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra