caixa popular

La Guàrdia Civil confisca en dues intervencions més de 2 quilos de cocaïna i 390 paquets de tabac ocultes en maletes en l'aeroport de València

Un home de nacionalitat argentina, portava camuflada en un doble fons d’una maleta 2.078 grams de cocaïna, per açò els agents van procedir a la seua detenció com a autor d’un delicte de tràfic de drogues

La Guàrdia Civil confisca en dues intervencions més de 2 quilos de cocaïna i 390 paquets de tabac ocultes en maletes en l'aeroport de València
21/04/2017 -

Dins dels controls establits per la Guàrdia Civil per a evitar el tràfic internacional de substàncies estupefaents en l’Aeroport de València, el passat dia 20 d’abril, es va procedir a la detenció d’un home, que portava prop de 2.078 grams de cocaïna camuflada en una maleta.

Els fets van ocórrer el passat dia 20 d’abril, quan un home de nacionalitat argentina, i procedent d’un vol internacional de Cartagena (Colòmbia) via Medellín (Colòmbia), és identificat per agents de la Guàrdia Civil de l’Aeroport de Manises (V), quan es disposava a arreplegar l’equipatge facturat davant les sospites que poguera portar droga.

En el registre practicat per la Guàrdia Civil a l’equipatge d’esta persona, els agents van trobar cocaïna oculta en un doble fons de la maleta, concretament 2.078 grams de cocaïna.

Per estos motius, es va procedir a la detenció d’un home de 71 anys i de nacionalitat argentina com a suposat autor d’un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

En una altra actuació realitzada per la Guàrdia Civil el passat dia 18 d’abril en l’aeroport de Manises (València) s’estenc acta-Denúncia a dos homes de nacionalitat xinesa d’edats compreses entre els 44 i 47 anys, que intentaven entrar 390 paquets de tabac camuflats en els seus equipatges en un vol procedent de Xinesa via Frankfurt (Alemanya).

Es va procedir a una sanció, com a presumptes autors d’una infracció a la Llei de Contraban. Estes actuacions se sumen a les ja realitzades per les diferents Unitats de la Guàrdia Civil encarregades de la vigilància aeroportuària, en els dispositius establits de forma permanent i d’eixa manera poder eradicar el va traficar de contraban i substàncies estupefaents en l’Aeroport de València.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 6 =

cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou