caixa popular

La Generalitat organitza a València una jornada de debat sobre seguretat ferroviària

En la jornada, que se celebra hui, experts, tècnics i professionals universitaris abordaran qüestions relacionades amb la seguretat

La Generalitat organitza a València una jornada de debat sobre seguretat ferroviària
19/12/2016 -

València acollirà hui una jornada on experts, tècnics i professionals universitaris abordaran qüestions relacionades amb la seguretat ferroviària. Així, la trobada comptarà amb la participació de diversos professionals entre els quals destaca Iñaki Barrón, director de Departament de Viatgers, Alta Velocitat i Estacions, així com coordinador de la Regió Llatinoamericana de la Unió Internacional de Ferrocarrils, que realitzarà una ponència en este fòrum.

La consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, María José Salvador, serà l’encarregada de presentar l’inici de la jornada i abordarà alguns dels avanços de la Llei de Seguretat Ferroviària que està preparant el Consell. Cal recordar que no hi ha precedents ni lleis estatals o autonòmiques que legislen específicament sobre la seguretat ferroviària.

La jornada “Seguretat Ferroviària a Debat”

En el transcurs de la Jornada, organitzada per la Generalitat en col·laboració amb el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canales i Ports de la Comunitat, a més de la intervenció d’Iñaki Barrón i la consellera Salvador, se celebrarà una taula redona, moderada pel director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo.

En la taula redona participaran Beatriz Garrot, en representació de l’Associació de l’Associació de Víctimes de Metre 3 de Julio; Ángel García de la Bandera, director gerent de FGV, Ricardo Insa, responsable de la Unitat Ferrocarrils del departament d’Enginyeria de Transport de la Universitat Politècnica de València; Jesús Herrero, secretari general de ATUC; José Castillo, cap de l’àrea de Seguretat en la Circulació de FGV i Pilar Álvarez Montero, sotsdirectora general de Ports, Aeroports i Costas i presidenta de la Comissió redactora de l’avantprojecte de Llei de Seguretat Ferroviària.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 8 =

imed hospitales
oceanografic aniversario
mas mislata