caixa popular

La Generalitat i l'Ajuntament d'Aspe destaquen la gestió de les 73 vivendes públiques del municipi com a exemple de col·laboració entre institucions

La Generalitat i l'Ajuntament d'Aspe destaquen la gestió de les 73 vivendes públiques del municipi com a exemple de col·laboració entre institucions
18/05/2017 -

La Generalitat treballa amb la reparació d’una vivenda pública a Aspe per posar-la a disposició, en el menor termini de temps possible, d’una família amb vulnerabilitat social resident a aquest municipi. A més, està valorant els treballs de rehabilitació previstos a altres dos vivendes de la Generalitat.

Aquest ha estat un dels temes tractats a la reunió mantinguda entre la directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE), Helena Beunza, l’alcalde d’Aspe, Antonio Puerto, i la regidora d’Urbanisme, María José Villa. En ella s’ha fet un repàs a la situació de les 73 vivendes que EIGE gestiona a aquest municipi i s’ha valorat molt possitivament el treball coordinat entre la conselleria i l’ajuntament. S’ha de destacar que, a Aspe, no existeixen ocupacions il·legals de vivendes públiques.

Així mateix, EIGE ha informat que ja ha iniciat el procés d’adjudicació de dos vivendes públiques a Aspe, que es cediran en breu. Cal destacar que, des de juliol de 2015, en aquesta localitat s’han adjudicat dos vivendes socials i s’ha invertit un total de 49.000 euros en actuacions de millora i reparació del parc públic.

A la reunió també s’ha acordat la col·laboració entre ambdues administracions per desenvolupar i complir amb la nova política de vivenda marcada perla Llei per la Funció Social de la Vivenda, impulsada per la conselleria que dirigeix María José Salvador.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 16 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata