caixa popular

La gala d’entrega dels premis València del Magnànim reunirà el món de la cultura i el llibre

Humor i música en un acte que comptarà amb la presència del conseller de Cultura, Vicent Marzà, i on es lliuraran els 7 guardons, 2 més que l’any anterior

La gala d’entrega dels premis València del Magnànim reunirà el món de la cultura i el llibre
28/10/2016 -

El director del Magnànim, Vicent Flor, i el diputat de Cultura, Xavier Rius,acompanyats de tots els guardonats (Jordi Julià, Teresa Broseta, José Vicente Pascual, Manel Marí, Constantino Molina, Bruna Generoso i Raquel Vázquez) van presentar ahir en roda de premsa al MuVIM les obres guardonades als Premis València i València Nova de la Institució Alfons el Magnànim-Centre Valencià d’Estudis i d’Investigació així com l’acte de lliurament d’aquest reconeixement. L’acte es va celebrar ahir a la sala d’actes del MuVIM, i va ser presentat per l’humorista suecà Eugeni Alemany.

L’acte suposa d’alguna manera la presentació pública de la nova etapa de la Institució Alfons el Magnànim després dels canvis polítics al front de la Diputació de València, que també s’han reflectit en les nombroses novetats de la convocatòria 2016 dels premis, com ara la incorporació de la modalitat d’assaig als premis o la creació dels premis València Nova en totes les modalitats per a autors menors de 31 anys per recolzar als més joves. Altres novetats d’enguany, com han informat el diputat Xavier Rius i el director de la IAM, Vicent Flor, en la roda de premsa, és que tots els llibres premiats estan ja publicats i que els premiats rebran, a banda de la dotació econòmica, un quadre original de Manuel Boix. També és novedós el plantejament de la gala, sense protagonisme ni discursos dels polítics i que aposta per l’humor i la música, de la mà de l’humorista Eugeni Alemany, per aconseguir un acte àgil, divertit i que servisca de punt de trobada al món cultural valencià. Per raons d’aforament l’entrada serà restringida amb invitació.

Després de la presentació, els guanyadors han estat rebuts per la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, al Palau de la Batlia, seu principal de la corporació.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 9 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata