La Fundació Juan Carlos Ferrero organitza una exhibició de tennis als carrers de Paiporta per donar a conèixer la fibrosi quística

La Fundació Juan Carlos Ferrero organitza una exhibició de tennis als carrers de Paiporta per donar a conèixer la fibrosi quística
14/09/2016 -

El Club de Tennis Paiporta, en col·laboració amb l’Ajuntament, la Fundació Juan Carlos Ferrero, la Federació Espanyola de Fibrosi Quística i el Consell Superior d’Esports, organitza el proper diumenge 18 de setembre una matinal de tennis al carrer a la Plaça Major de Paiporta, dirigida a xiquetes i xiquets de la localitat i les poblacions del voltant, a fi de difondre els coneixements sobre la malaltia de la fibrosi quística a través de l’esport.
En aquesta exhibició s’espera la participació del tenista valencià Juan Carlos Ferrero, ex número u del món, campió de Roland Garros i de la Copa Davis, entre altres títol de grand slam.

L’activitat se celebrarà des de les 10:30 a les 13:00 hores a la Plaça Major de la localitat, i serà gratuïta per a tots i totes les participants. Les inscripcions es podran realitzar el mateix diumenge a la Plaça Major des de les 10:00 hores, quan hi haurà una taula que l’organització tindrà preparada a aquest efecte. Els participants hauran de ser xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 16 anys. En aquesta activitat solidària se sortejaran nombrosos regals entre els participants.

La fibrosi quística és una malaltia hereditària que causa discapacitat i mort prematura. Es tracta d’un transtorn multisistèmic que causa la formació i acumulació d’un moc espès als pulmons, intestins, pàncrees i fetge. Està considerada una de les malalties hereditàries fatals més comunes i, amb aquest esdeveniment a Paiporta, s’intentarà donar a conèixer la lluita que porta endavant la Federació Espanyola de Fibrosi Quística.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra