caixa popular

La Fundació Esportiva Municipal, premi ‘Mitjà de Comunicació 2017' del València Club d'Halterofília

La Fundació Esportiva Municipal, premi ‘Mitjà de Comunicació 2017' del València Club d'Halterofília
23/12/2016 -

La Fundació Esportiva Municipal ha rebut la distinció ‘Mitjà de Comunicació 2017′ que concedix el València Club d’Halterofília “per la seua labor en pro dels esports i esportistes en la capital valenciana i, en especial, de l’halterofília”.

El premi reconeix la labor del a FDM, “que, en estos anys, amb les seues distintes ferramentes, com la web, la revista digital i la visibilitat en els distints mitjans ha contribuït que l’esport de les pesos ocupe un espai en les pàgines dels mitjans de comunicació així com en les pantalles dels ordinadors, de les tablets i mòbils”, ha explicat el president del club, Vicente Sorribes.

La presidenta de la FDM i regidora d’Esports, Maite Girau, rebrà el guardó el dissabte 24 de desembre a la conclusió del Torneig de Nadal, que el club realitzarà en sessió matinal i en el que participaran tots els halters del club de totes les categories, masculina i femenina.

L’acte estarà presidit pel màxim mandatari del club, i també estarà present Emilio Estarlik, expresident de la Federació Espanyola d’Halterofília. “Per a nosaltres és tot un honor rebre esta distinció de mans del València Club d’Halterofília amb els que treballem des del primer moment en què ens vam fer càrrec del govern municipal i als que hem de reconéixer el gran treball que realitzen en el camp de l’halterofília”, ha declarat Maite Girau.feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + disset =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata