La Fonteta torna a lluir en tota la seua esplendor

Entre les millores destaca el modern videomarcador

La Fonteta torna a lluir en tota la seua esplendor

La temporada 2016-17 serà recordada per moltes coses. Any del 30 aniversari del club, remodelació de la Fonteta, presentació del somni de l’Alqueria del Basket… inclús també podria ser-ho per ser l’any en el qual es va aconseguir algun dels títols pels quals es lluita.

A partir de hui, els aficionats gaudiran de la ‘nova’ Fonteta. El llavat de cara del pavelló taronja passa per la renovació dels seients, afegint respatlers als de la graderia fons, i l’homogeneïtzació del color taronja en totes les localitats a excepció de la llotja VIP. A més, s’han format les sigles “VBC” amb seients en blanc de Tribuna Central, Tribuna Lateral i Preferent.

No obstant això, les localitats no han sigut les úniques que han millorat sinó que la imatge interior de la casa també s’ha vist modificada en renovar-se les graderies, escales, anell de distribució del pavelló, cal destacar el modern videomarcador que ja penja del sostre de la Fonteta i també s’ha millorat la imatge dels patrocinadors… Aquesta renovació ha suposat un cost de més de 500.000 euros que han sigut sufragats íntegrament pel València Basket i s’uneix a les millores en la instal·lació municipal realitzades en anys anteriors (com van ser la millora d’accessos i evacuació, millora en zona de vestuaris, llums i so i rehabilitació de la imatge exterior).

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
fiestas populares de paiporta 2017
biopark
sona la dipu
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra