caixa popular

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió creix quasi un 70% respecte a l'any anterior

Este cap de setmana s’han tancat 617 operacions amb més de 250 cotxes venuts

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió creix quasi un 70% respecte a l'any anterior

La Fira del Vehicle Selecció Ocasió va tancar el diumenge les seues portes amb la satisfacció del treball ben fet. Esta novena edició del certamen va acabar amb un nou rècord respecte a les passades edicions doncs es van formalitzar més de 620 operacions i es van aconseguir vendre més de 250 cotxes. Estes xifres representen un creixement del 69.5% respecte a les vendes assolides en 2016. De fet, segons càlculs dels mateixos expositors es calcula que la xifra de negoci generat supera els 6,787 milions d’euros, tot açò prenent com a preu mitjà de vehicle els 11.000 euros de preu mitjà de venda.

vo3Les xifres proporcionades per l’organització de la Fira es veurà incrementada al llarg d’estos dies doncs les ofertes realitzades a les persones que van acudir al certamen este cap de setmana es mantenen pel que es poden tancar noves operacions. En l’argot del sector es coneix com a ‘post-fira’. Segons explica el president de la Fira de l’Automòbil, Raúl Palacios, “estes xifres confirmen que este és un saló 100% comercial i molt rendible. Qui ha vingut enguany a la fira ha vingut a comprar i açò s’ha notat a les clares en els excepcionals resultats obtinguts”.

El vist este cap de setmana en Fira València ve a confirmar el bon moment que viu el mercat del vehicle d’ocasió, fins i tot per sobre del mercat del vehicle nou, doncs les vendes han crescut un 15,8% en el primer trimestre de l’any, segons xifres oficials de l’Institut d’Estudis de l’Automòbil (IEA) en el seu informe per a les patronals Faconauto i Ganvam.

Entre els vehicles que han triomfat en esta edició es troben els del segment de vehicle familiar i especialment els cotxes denominats ‘SUV’ o ‘Todocaminos’. “Tradicionalment a la fira ve un públic molt familiar que es passa moltes hores provant i calculant molt bé la seua decisió. Però som especialistes a oferir la varietat més gran del mercat. Enguany tenim un aparador de més de 900 cotxes que s’ha confirmat com el major de tota la Comunitat Valenciana”, apunta el president del certamen.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou