caixa popular

La fira de Nadal de Mislata rep als usuaris del Centre Ocupacional

La fira de Nadal de Mislata rep als usuaris del Centre Ocupacional
28/12/2016 -

Com cada any per estes dates, la plaça Major de Mislata es converteix en l’epicentre de les festes nadalenques a Mislata, amb la instal·lació de la fira d’atraccions que porten activitats recreatives per a públic de totes les edats.

Són molts els ciutadans que durant este Nadal s’estan acostant a gaudir de les atraccions obertes al públic. Part d’eixe públic habitual són els joves del Centre Ocupacional de Mislata, que este cap de setmana van poder viure de a prop la diversió de la fira.

Els joves de Acomis, convidats com de costum per l’Ajuntament de Mislata, van gaudir de totes les atraccions, vivint una jornada diferent.

El tren de la bruixa, l’olla o els cotxes de xoc van ser les atraccions que més van cridar l’atenció als joves del centre ocupacional que van estar acompanyats pels seus familiars, pel regidor de Dependència i Diversitat funcional, Alfredo Catalá, i pel regidor de Festes, Toni Arenas.

La fira romandrà instal·lada en la plaça Major fins passat el cap de setmana de Reis Mags, amb el que genera un enclavament a Mislata molt transitat a qualsevol hora, especialment pel públic infantil.

tags

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 17 =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata