La Festa del Melonet i el Sopar Popular centren el tercer dia d’activitat de les Festes de Paiporta

La Festa del Melonet i el Sopar Popular centren el tercer dia d’activitat de les Festes de Paiporta
11/08/2017 -

Paiporta afronta aquest dissabte el tercer dia de Festes Populars amb protagonisme de la Festa del Melonet i el multitudinari Sopar Popular. De matí, a partir de les 11.00 hores, al Carrer Primer de Maig, xiquetes i xiquets estan citats per a la confecció dels fanalets que després, a les 21.00 hores, exhibiran pels carrers del poble. Seguidament, a les 22.00 hores, començarà el Sopar Popular a la fresca, que congregarà a vora 3.000 persones al Carrer Jaume I.

A més, aquest dissabte se celebra el II Memorial Ramón Martí de billar, a la seu del Club Billar Paiporta, des de les 10.00 a les 14.00 hores. De vesprada, a les 19.00 hores, hi haurà concurs de rap a la Plaça 3 d’Abril. Mitja hora més tard, a la Plaça Blasco Ibáñez, està programada la tradicional dansà en honor a Sant Roc. Altra activitat esportiva del dia és el Torneig de Petanca per Dupletes, des de les 20.00 hores a les pistes del Club Petanca Bonabola, situades a l’Avinguda Francesc Ciscar. L’última activitat del dia serà la Retreta dels Moros i Cristians, des de les 00.00 hores entre la Plaça Xúquer i L’Auditori Municipal.

Aquest divendres, en la segona jornada, els més menuts i menudes han tornat a ser protagonistes amb el taller de teatre infantil organitzat pel grup local Burumballa Teatre. A més, s’ha inaugurat oficialment l’exposició ‘El Museu ix al carrer, jo vaig estar ací’, mostra urbana de 16 fotografies antigues situades en el mateix angle i enquadrament en què foren presses dècades enrere.

festes_paiporta1En la primera jornada d’aquest dijous, tres xarangues ompliren els carrers de música des de tres punts diferents del poble fins a la Carretera de Benetússer, on estan situades les casetes de festa de diferents entitats, falles, clubs esportius i associacions. També allí es va celebrar el concurs de truita, amb la participació de 26 cuiners i cuineres, en una activitat coordinada per la Comparsa Cristiana La Nostra, amb premis de 125, 75 i 50 euros per als tres primers classificats.festes_paiporta2

La Placeta del Bollo va acollir la segona edició de la Nit de Bureo de Folklore Valencià, amb desenes de balladors i balladores interpretant les cançons tocades fins a la matinada. Una multitudinària discomòbil va tancar el dia de l’estrena de les Festes Populars 2017 a la Plaça 3 d’Abril.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra