40 anys fent valors Caixa popular

La Diputació ultima un conveni amb Lanzadera per a gestionar i retindre el talent d’emprenedors jóvens

El diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, es reuneix amb el conseller delegat de Lanzadera, Javier Giménez, i la seua directora de projectes, Marta Nogueras, per a establir una línia de treball conjunta

La Diputació ultima un conveni amb Lanzadera per a gestionar i retindre el talent d’emprenedors jóvens
14/11/2016 -

La Diputació de València ultima els detalls d’un conveni amb Lanzadera per a facilitar als emprenedors jóvens espais de formació i per a emprendre, la internacionalització dels seus plans de negoci i la busca de finançament europeu. El diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, s’ha reunit amb el conseller delegat de Lanzadera, Javier Giménez, i la seua directora de projectes, Marta Nogueras, en la seu de l’acceleradora d’empreses, en la Marina Reial Joan Carles I, per a establir una línia de treball conjunta. Aquesta reunió s’ha produït després d’uns quants contactes entre la Diputació i Lanzadera.

«El talent de la província s’està perdent i hi ha molt bones idees. Hi ha molts jóvens que desconeixen l’existència de possibilitats de finançament, per exemple amb projectes europeus. En açò podem ajudar-los», ha dit el diputat de l’Àrea de Projectes Europeus, qui també ha destacat el Programa de Gestió i Retorn del Talent de la Diputació, amb el qual es treballa per a donar suport als jóvens i aconseguir que tinguen un espai on créixer professionalment.

«El conveni respon a un interés mutu: d’una banda, fer arribar el programa de Lanzadera a tots els racons de la província; d’una altra, que tots els projectes de la província tinguen l’oportunitat de tirar endavant, que qui decidisca emprendre puga fer-ho i que es perden bones idees pel camí» —ha puntualitzat Bartolomé Nofuentes.

El futur conveni preveu la constitució d’una mesa de treball estable, amb representants de la institució provincial i Lanzadera per a crear un programa d’activitats que treballen en aquesta línia. D’aquesta manera, l’acceleradora d’empreses s’encarregarà de seleccionar els projectes incubats que es presentaran a les convocatòries de finançament de la Unió Europea.

Per la seua banda, a la Diputació de València li correspondrà casar els treballs amb les convocatòries europees i buscar socis i consorcis per a fer realitat els projectes en l’àmbit europeu.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra