caixa popular

La Diputació signa el conveni per a traslladar la programació de l'Escalante al Teatre El Musical

La utilització de les instal·lacions del Teatre El Musical, de propietat municipal, es durà a terme fins a març de 2017 a causa de les deficiències estructurals que mantenen tancat l’Escalante

La Diputació signa el conveni per a traslladar la programació de l'Escalante al Teatre El Musical
16/11/2016 -

El president de la Diputació, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, han signat el Conveni de Col·laboració entre l’Ajuntament de València i l’ens provincial per al trasllat de la programació del Teatre Escalante al Teatre El Musical, en presència de la diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, i el coordinador artístic de Teatres de la Diputació, Josep Policarpo.

Ambdues administracions han acordat que el Teatre El Musical cedisca a l’Escalante les seues instal·lacions durant el gros de la programació, fins a març de 2017, mentre el centre situat a Ciutat Vella roman tancat a causa de deficiències estructurals en el seu pati de butaques.

En lloc de fixar una contraprestació pel trasllat de la programació, el conveni remet a una liquidació que realitzarà l’Ajuntament una vegada finalitzada la col·laboració amb les despeses relatives al consum d’electricitat i al servei de neteja.

Així mateix, el conveni preveu constituir una comissió mixta de seguiment i coordinació amb representants d’ambdues institucions, que s’encarregarà de resoldre els dubtes i conflictes que es presenten.

La diputada de Teatres, Rosa Pérez Garijo, ha agraït la “ràpida resposta positiva” rebuda per part de l’Ajuntament i la regidora d’Acció Cultural després de conèixer, el passat mes d’octubre, l’informe tècnic sobre l’estat de l’edifici que alberga al teatre, situat en el carrer Landerer.

Segons aquest informe, el centre situat a Ciutat Vella tenia deficiències estructurals, fruit d’anys de deixadesa, en el pati de butaques i les graderies que requerien una intervenció en bigues, lloses i pilars per a assegurar la seguretat dels assistents.

Jorge Rodríguez i Rosa Pérez Garijo han coincidit a l’hora de celebrar l’acte com un “magnífic exemple de col·laboració interinstitucional” que permetrà mantenir un projecte cultural “de la magnitud i la solera de l’Escalante”, les portes del qual van obrir a mitjan anys 80.

Precisament, aquest dimecres s’estrenarà ja en el Teatre El Musical, situat en el Cabanyal, l’obra “Les aventures de T. Sawyer”, una producció de la Diputació de València i la companyia valenciana La Teta Calva que té penjat el cartell de complet fins a desembre.

tags


semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + 20 =