La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu en la XX Gala de l’Esport Provincial

La Diputació reforça Castelló com a escenari esportiu en la XX Gala de l’Esport Provincial

La Diputació de Castelló aprofitarà la XX Gala de l’Esport Provincial que se celebrarà en l’Hotel Luz de Castelló el pròxim dia 25 per a consolidar la marca Castelló Escenari Esportiu. Ho farà a través del nou guardó #CSescenarioDeportivo que, a partir d’aquesta edició, reconeixerà anualment a aquella institució o club que a través de l’organització d’esdeveniments esportius promociona la província tant a través nacional o internacional i que en el seu primer lliurament ha recaigut sobre el club Marató i Mitja.

Així ho ha anunciat el diputat d’Esports, Luis Martínez, durant la gala de presentació d’un certamen que, per primera vegada, “reconeixerà l’aposta de la Diputació, i dels clubs esportius de la província, per fer de l’esport un reclam de primer nivell per a la nostra província. Castelló és un escenari esportiu de primer nivell nacional i internacional pel seu clima, orografia i instal·lacions però també per l’excel·lent treball d’organització que realitzen els clubs i entitats de la província”.

Cal ressaltar que el club esportiu Marató i Mitja fa possible de la mà del Govern provincial que tots els anys Castelló reba a milers d’esportistes procedents de tot el panorama nacional i internacional amb motiu de la ultratrail Penyagolosa Trails CSP i la Marató i Mitja. A més, el treball conjunt de Diputació i club ha possibilitat que Castelló siga seu del mundial d’Ultra trail 2018.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × one =

obra pi escalante
cirsa prize pool
visita gandia
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra