40 anys fent valors Caixa popular

La Diputació recolzarà la Generalitat amb inversió en infraestructures per a pal·liar la vulnerabilitat social

Mª Josep Amigó: La inversió en infraestructures socials es quantifica en 17,3 milions i es reflectirà en els pròxims pressupostos.

La Diputació recolzarà la Generalitat amb inversió en infraestructures per a pal·liar la vulnerabilitat social
04/11/2016 -

La vicepresidenta de la Diputació, Mª Josep Amigó, i la vicepresidenta de la Generalitat i consellera d’Igualtat i Polítiques Públiques, Mónica Oltra, s’han reunit per a avançar en una col·laboració en infraestructures socials que suposarà una inversió de 17,3 milions d’euros i anirà dirigida a col·lectius vulnerables, com els menors tutelats, els discapacitats intel·lectuals i les persones majors.

La diputada ha destacat que la coordinació entre Diputació, Generalitat i ajuntaments segueix el “esperit del Pacte del Botànic” ja que “el primer és rescatar persones i cobrir les necessitats en situacions de vulnerabilitat social”. En aquest sentit, Amigó ha recordat que ja es va realitzar una primera reunió amb Oltra i amb la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, per a conèixer les necessitats que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Públiques considera prioritàries en aquesta matèria.

“En primera fase, es tracta de centres dirigits a menors i malalts mentals, perquè han estat abandonats 20 anys pel Govern del PP”, ha detallat la diputada sobre les obres, en les quals la Diputació assumirà el cost de construcció i la Generalitat s’encarregarà de l’equipament i les despeses de posada en funcionament.  Amigó ha afegit que els criteris que es seguiran per a establir prioritats, traslladats per la Conselleria, tenen en compte les infraestructures existents en els municipis, les llistes d’espera i les necessitats de la població.

Oltra ha considerat un pas important aquesta col·laboració en infraestructures perquè segueix “un procés transparent amb criteris objectius i no partidistes”, ha afirmat. Així mateix, la vicepresidenta de la Generalitat ha agraït la “complicitat” de la Diputació i la seua “sensibilitat en temes socials”, que es veurà reflectida en els pròxims pressupostos de l’ens amb una inversió de 17,3 milions d’euros emmarcada en una estratègia a “llarg termini” per a atendre totes les necessitats.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra