La Diputació participa a Bunyol en el primer concurs IMPULSA per a emprenedors i idees innovadores

Els projectes guanyadors són Studio Transparent i Planta de Pallets, centrats en arquitectura i energia sostenible

La Diputació participa a Bunyol en el primer concurs IMPULSA per a emprenedors i idees innovadores
20/11/2016 -

La Diputació de València ha participat en el primer concurs IMPULSA, un guardó creat per l’Ajuntament de Buñol a través de l’Agència de Desenvolupament Local (BUINSA), amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de projectes emprenedors en la comarca. “Studio Transparent” i “Planta de Pellets” han sigut els guanyadors d’aquesta primera edició, el primer en la categoria Emprenedors i el segon en la d’Idees Innovadores.

Els guanyadors podran utilitzar les instal·lacions del Viver d’empreses de BUINSA durant un any de manera gratuïta, comptant amb l’assessorament d’experts per a la consolidació del projecte. El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui ha participat en qualitat de jurat, ha felicitat al Consistori per “una iniciativa que permet recolzar i potenciar l’emprenedurisme en el municipi i en tota la comarca de la Hoya de Buñol-Chiva”.

Per la seua banda, els representants de BUINSA han defensat la seua aposta pels projectes “amb projecció social, innovadors, col·laboratius, cooperatius, sostenibles i generadors d’ocupació, assessorant i que busquen finançament i subvencions”.

El segon premi, en la modalitat d’Emprenedors, ha recaigut en el projecte “Peer to park” de Shareparking, S.L. i el tercer lloc ha sigut per a “Hoy un clik app” d’EO Consultoria i Serveis, S.L. Quant a la modalitat d’Idees, “Viovo” ha aconseguit el segon lloc i els altres finalistes han sigut “Planta Muletas” i “Planta municipal embotelladora d’aigua mineral Fuentes San Luís”.

A més de Bartolomé Nofuentes, han format part del jurat Francisco Álvarez, director general d’Economia, Empreniment i Cooperativisme; Marta Nogueras, gerent de projectes del Programa Lanzadera; Manuel Illueca, director de l’Institut Valencià de Finances; Rocío Briones, directora General d’Ocupació i Formació, i María José Mira, secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament.

 

Els guanyadors 

“Studio Transparent” aposta per un disseny basat en l’interiorisme i l’arquitectura bioclimàtica i sostenible, i fomenta l’ús de materials de producció local i ecològics i els espais saludables i funcionals, integrats en l’entorn i la societat.

Per la seua banda, “Planta de Pellets” es basa en l’aprofitament de la biomassa vegetal, com a restes forestals i els seus subproductes, per a fabricar pellets que seran utilitzats com a combustibles i calderes. Es tracta d’un projecte que, a més de crear combustibles més ecològics, permetrà netejar la superfície forestal de la comarca de la Hoya de Buñol-Chiva.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra