40 anys fent valors Caixa popular

La Diputació de València s’integra en la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la FEMP

La Diputació de València s’integra en la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la FEMP
27/09/2016 -

La Diputació de València, per mitjà del Servei de Transparència i Govern Obert encapçalat pel diputat Roberto Jaramillo, ha formalitzat l’adhesió a la Comissió de Modernització, Participació Ciutadana i Qualitat de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), de la qual formaran part els tècnics d’aquest servei provincial en uns quants grups de treball.

Aquesta comissió té com a objectiu principal difondre i promoure els processos de modernització, participació ciutadana i qualitat en l’administració local, desenvolupar accions de sensibilització, promoció, intercanvi i formació, i implantar iniciatives modernitzadores, sistemes de participació i de gestió de la qualitat en les administracions locals. Concretament són quatre els grups de treball en què participa el Servei de Transparència: elaboració de reglaments de participació ciutadana, elaboració d’ordenances d’administració electrònica, innovació pública i avaluació de polítiques públiques.

Amb aquesta adhesió, la Diputació de València reforça el seu compromís amb la innovació i la millora permanent de la relació entre els governs locals i la ciutadania amb els principis del govern obert.

El marc de coŀlaboració amb la FEMP ja començà el mes de maig amb l’adhesió a la Xarxa d’Entitats Locals per la Transparència i la Participació Ciutadana «per a compartir i detectar oportunitats que puguem traslladar a la nostra institució i als ajuntaments de tota la província» —ha destacat el diputat Roberto Jaramillo.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra