La Diputació de València aprova la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO”

La Diputació de València aprova la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO”

La Diputació de València ha aprovat aquest dimarts la convocatòria de Premis de Recerca i Societat Civil en Govern Obert “Premis GO!”. Uns premis que, com indica el diputat de Transparència, Roberto Jaramillo, naixen «amb l’objectiu d’enfortir la cultura de transparència i obertura cap als ajuntaments i la societat».

Continuant amb el desenvolupament de l’Estratègia GO! #DiputacióValència aprovada el 27 d’abril per la Diputació, el Servei de Transparència desenvolupa els projectes que en ella es contemplaven en convocar uns premis que pretenen servir de «estímul i promoció del govern obert, reconeixent i atorgant la importància que es mereixen els mitjans socials i l’activisme cívic», en paraules del diputat.

Dos seran les categories en les quals es dividiran aquests premis, Premis GO! a la recerca i Premis GO! Societat civil, amb una dotació econòmica de dotze mil euros, clar compromís de la Diputació, a través de la Delegació de Transparència, per la promoció del coneixement i la seua devolució a la societat a través de l’impuls a l’Estratègia GO!

Els Premis GO! a la recerca tenen per objectiu premiar l’activitat científica i de recerca en govern obert i la seua incidència en la realitat social, econòmica o jurídica, reconeixent la divulgació en aquesta matèria.

Per la seua banda, els Premis GO! Societat Civil pretenen servir de reconeixement a la promoció de la cultura de govern obert realitzada des de mitjans socials i de comunicació, associacions o «hackers» cívics els qui, des de diferents àmbits com el desenvolupament d’aplicacions en l’àmbit de la tecnologia social o la divulgació en blogs i xarxes socials, contribuïsquen a la difusió i divulgació del Govern Obert.

Tal com arrepleguen les bases de la convocatòria, aquesta primera edició dels Premis GO! comptarà amb les següents categories:

1. Premis GO! a la recerca: articles d’investigació
2. Premis GO! Societat Civil:
a. Accions de difusió, estudi o promoció del Govern Obert per organitzacions, associacions i col·lectius socials
b. Premis GO! Aplicacions Socials
c. Difusió del Govern Obert per mitjans de comunicació d. Difusió del Govern Obert en Mitjans Socials

tags

futbol plataforma per la llengua
Compartir

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dos =