La Diputació concedeix 154.000 euros per a vehicles adaptats a cinc col·lectius de discapacitats

La Diputació concedeix 154.000 euros per a vehicles adaptats a cinc col·lectius de discapacitats
28/09/2016 -

La Junta de Govern de la Diputació de València ha aprovat aquest dimarts concedir subvencions directes, per valor de 154.000 euros, a cinc associacions que treballen per a millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat física i/o psíquica. Aquestes ajudes estan dirigides a l’adquisició de vehicles adaptats per a l’activitat diària d’aquests col·lectius socials.

La primera d’aquestes subvencions directes s’ha concedit a la Fundació ADIEM, que treballa amb programes de rehabilitació psicosocial en les comarques de La Vall d’Albaida i part de La Costera. ADIEM rebrà 26.139 euros per a l’adquisició d’un vehicle adaptat que traslladarà als usuaris d’un dels seus centres de rehabilitació.

Una altra de les ajudes la rebrà la Federació d’Associacions de Persones amb Discapacitat Física i Orgànica de la província de València (COCEMFE València), per un import de 36.300 euros, destinats a l’adquisició d’un vehicle en el qual s’invertirà un màxim de 24.300 euros, reservant 12.000 euros per a la seua posterior adaptació a les necessitats dels usuaris.

L’Associació de Persones amb Lesió Medul·lar i Grans Discapacitats Físiques (ASPAYM Comunitat Valenciana) disposarà igualment de 31.077 euros, dels quals 24.000 estan previstos per a l’adquisició del vehicle i la resta per a adaptar-ho. També s’ha aprovat la subvenció directa a l’Associació de Familiars de Malalts Mentals de Paterna, L’Eliana i San Antonio de Benagéber (AFEMPES), que rebrà 23.849 euros per a adquirir el seu vehicle adaptat.

Finalment, l’Asociació Trèvol, dedicada a l’atenció de persones amb diversitat funcional, rebrà 37.000 euros de la Diputació de València, dels quals 25.000 s’invertiran en la compra d’un nou vehicle i 12.000 en el procés d’adaptació tenint en compte les necessitats dels usuaris.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra