caixa popular

La Diputació col·labora amb Vinalesa per a rehabilitar el pati de la fàbrica de la seda

Maria Josep Amigó s’ha reunit amb els regidors de Vinalesa per a estudiar com convertir al municipi en un referent turístic del món de la seda

La Diputació col·labora amb Vinalesa per a rehabilitar el pati de la fàbrica de la seda
02/11/2016 -

a vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb els regidors de Vinalesa, Ferran Pardo i Víctor Martínez, els qui li han mostrat el seu interès a posar en valor les infraestructures municipals referents a la Ruta de la seda perquè es convertisca en un referent en matèria turística.

Maria Josep Amigó ha indicat que “Vinalesa és un referent en el món de la seda, i des de la Diputació ens comprometem a ajudar al municipi a situar-se en el mapa de la Ruta de la Seda”. En aquest sentit, Amigó ha explicat que des de la Corporació col·laboraran amb Vinalesa “per a finalitzar la rehabilitació del pati de l’emblemàtica i històrica fàbrica de la seda”.

Els regidors del municipi han manifestat a la vicepresidenta el seu interès per catalogar totes les infraestructures municipals promocionar-se turísticament i han mostrat la seua disposició a col·laborar amb altres municipis per a posar en valor la Ruta de la seda.

D’altra banda, Pardo i Martínez han sol·licitat ajuda a la Diputació per a asfaltar la carretera que travessa el municipi. La vicepresidenta s’ha compromès a estudiar la situació i els ha informat dels diferents plans d’ajudes que ofereix la Diputació.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu − quatre =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou