40 anys fent valors Caixa popular

La Diputació col·labora amb Vinalesa per a rehabilitar el pati de la fàbrica de la seda

Maria Josep Amigó s’ha reunit amb els regidors de Vinalesa per a estudiar com convertir al municipi en un referent turístic del món de la seda

La Diputació col·labora amb Vinalesa per a rehabilitar el pati de la fàbrica de la seda
02/11/2016 -

a vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb els regidors de Vinalesa, Ferran Pardo i Víctor Martínez, els qui li han mostrat el seu interès a posar en valor les infraestructures municipals referents a la Ruta de la seda perquè es convertisca en un referent en matèria turística.

Maria Josep Amigó ha indicat que “Vinalesa és un referent en el món de la seda, i des de la Diputació ens comprometem a ajudar al municipi a situar-se en el mapa de la Ruta de la Seda”. En aquest sentit, Amigó ha explicat que des de la Corporació col·laboraran amb Vinalesa “per a finalitzar la rehabilitació del pati de l’emblemàtica i històrica fàbrica de la seda”.

Els regidors del municipi han manifestat a la vicepresidenta el seu interès per catalogar totes les infraestructures municipals promocionar-se turísticament i han mostrat la seua disposició a col·laborar amb altres municipis per a posar en valor la Ruta de la seda.

D’altra banda, Pardo i Martínez han sol·licitat ajuda a la Diputació per a asfaltar la carretera que travessa el municipi. La vicepresidenta s’ha compromès a estudiar la situació i els ha informat dels diferents plans d’ajudes que ofereix la Diputació.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra