caixa popular

La Diputació ajudarà a Vinalesa a disposar d'un camp de futbol de gespa artificial

La Diputació ajudarà a Vinalesa a disposar d'un camp de futbol de gespa artificial
12/10/2016 -

La Diputació de València ajudarà a Vinalesa, en la comarca de l’Horta Nord, a tindre un camp de futbol de gespa artificial, «una infraestructura molt demanada pels veïns», segons ha traslladat al president, Jorge Rodríguez, l’alcalde de la localitat, Julio Martínez, durant la seua visita a la corporació provincial.

Rodríguez ha instat l’alcalde de Vinalesa a presentar en les pròximes setmanes un projecte detallat perquè els tècnics provincials estudien la viabilitat de concedir l’ajuda, que podrà ser completada amb la partida que reba Vinalesa en 2017 del Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS).

D’aquesta forma, els usuaris de les instal·lacions esportives de Vinalesa podran gaudir d’un camp de futbol de gespa artificial, «una de les grans peticions dels ciutadans», segons l’alcalde, que s’ha mostrat molt agraït per la receptivitat de Jorge Rodríguez. «Porte 17 anys com a alcalde i mai havia tingut l’oportunitat de ser rebut per un president de la Diputació», ha assenyalat Julio Martínez.L’alcalde de Vinalesa i el president de la Diputació han parlat d’infraestructures esportives i d’altres assumptes administratius i de patrimoni, però també de l’adequació de la carretera CV-304 que travessa el municipi, i que està contemplada per l’Àrea de Carreteres per al pròxim any.

En total, la corporació provincial ha invertit al voltant de 340.000 euros a Vinalesa en l’últim any, dels quals 115.000 pertanyen al primer Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS), 95.000 al segon PIFS, per a municipis de menys de 5.000 habitants, 110.000 euros del PPOS i altres 23.000 euros del Pla de Camins i Vials.

Julio Martínez ha agraït al president de la Diputació el «gir de la gestió» que ha experimentat la corporació provincial i ha aprofitat la seua visita per a convidar a Rodríguez a la inauguració de l’antiga fàbrica de seda, les instal·lacions de la qual han sigut adaptades amb part del PPOS d’enguany.


festival jazz palau de la musica

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 2 =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig