La Dipu t’Eurobeca situa a la Diputació entre les 14 millors entitats europees per a fer pràctiques

La Dipu t’Eurobeca situa a la Diputació entre les 14 millors entitats europees per a fer pràctiques
08/10/2016 -

El programa de pràctiques La Dipu t’Eurobeca ha sigut reconegut per la publicació Le Figaro Étudiant com un dels 14 millors per a realitzar pràctiques, situant a la Diputació de València per davant d’altres entitats com la Cambra de comerç britànica i Microsoft Europea.

Joves europeus han realitzat les seues valoracions sobre els al voltant de 360 programes que actualment trobem a Europa, basant-se fonamentalment en sis criteris clau: la qualitat de les pràctiques i del contracte, l’aprenentatge, la supervisió, la remuneració, l’entorn de treball i les oportunitats per a la seua posterior carrera laboral.

“Aquests elements bàsics que ens demanen els joves són, precisament, els que més hem tingut en compte a l’hora de crear l’estratègia de Gestió i Tornada del Talent, per la qual cosa és una excel·lent notícia per a nosaltres el saber que anem pel bon camí”, ha assegurat el diputat Bartolomé Nofuentes, responsable de l’Àrea de Projectes Europeus de la Diputació de València i del programa la Dipu t’Eurobeca.

La nova edició de les Eurobeques ja està en marxa, en les pròximes setmanes es coneixeran les destinacions per a realitzar les pràctiques i els joves aspirants podran començar a presentar les seues candidatures. Enguany compta amb un pressupost de 408.723 euros i, com a gran novetat, presenta la possibilitat d’afegir a la primera part de pràctiques a Europa, una segona fase en els ajuntaments valencians.

“La nova Diputació vol estar, més que mai, al costat dels alcaldes; per açò, hem volgut que també els ajuntaments aprofiten l’experiència que els joves han adquirit a Brussel·les i altres ciutats europees on han ampliat la seua formació”, ha explicat Nofuentes, en referència a la part de tornada del talent en la qual des de la Corporació s’està treballant.

El programa de Gestió i Tornada del Talent, al que la institució provincial ha destinat més de quatre milions d’euros, s’articula en tres línies de treball: La Dipu et beca, destinada a joves estudiants universitaris i de cicles formatius; les beques de postgrau, per a llicenciats; i La Dipu t’Eurobeca, que permetrà als llicenciats realitzar pràctiques a Europa.

Aquest reconeixement se suma a uns altres, com el rebut en 2015 per l’entitat social InternsGoPro amb l’etiqueta europea de Qualitat de Programes de Beques en l’Estranger i la nominació al premi de Millor Programa Públic de Tornada i Atracció del Talent 2016 que lliuren la Startup Olé i la Startup Europe Awards.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra