caixa popular

La Cuna de Campeones compartirà pista amb el Mundial, el FIM CEV i el CEV en 2017

Julián Miralles: “Vincular el nostre campionat al FIM CEV Repsol és una autèntica revolució de la Cuna de Campeones”

La Cuna de Campeones  compartirà pista amb el Mundial, el FIM CEV i el CEV en 2017
20/01/2017 -

La Cuna de Campeones compartirà pista amb el RFME Campionat d’Espanya de Velocitat, el FIM CEV Repsol i el Campionat del Món de Motociclisme en la temporada 2017.

L’escola de pilots del Circuit Ricardo Tormo posarà en pista les seues categories Cuna de Campeones PM4 i Moto5 en tres cites del RFME Campionat d’Espanya de Velocitat, tres proves del FIM CEV Repsol i una altra del Mundial de MotoGP a València, la qual cosa conformarà un total de set proves. Les antigues categories PreMoto4 i MaxiGP 220 XL passaran a denominar-se Cuna de Campeones PM4 i Moto5 respectivament. Un dels canvis més significatius serà la potència, ja que les Moto5 tindran 19 CV i les PM4 27 CV.

“Vincular el nostre campionat al FIM CEV Repsol és una autèntica revolució de la Cuna de Campeones, que ens confirma com el programa de promoció de joves pilots més potent del món” ha indicat Julián Miralles, director de l’escola del Circuit.

La Cuna de Campeones organitzarà per tercer any la RFME Copa d’Espanya de Minivelocidad amb pilots des de 6 anys. Els millors d’estes categories inicials començaran a treballar en circuit gran amb les categories de PM4 i Moto5, d’ací el salt als campionats d’Espanya, Europa i el Mundial Junior els obri les portes dels campionats de Moto2 i Moto3 fins a arribar a MotoGP.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 + 16 =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
Turismo salou