caixa popular

La Crida pel Finançament Valencià es manifestarà hui contra els PGE i per un finançament propi

La Crida pel Finançament Valencià es manifestarà hui contra els PGE i per un finançament propi
10/06/2017 -

La mobilització eixirà a les 18 hores des del Parterre i finalitzarà a la Plaça del Ajuntament. La manifestació comptarà amb tres pancartes unitàries consensuades per les organitzacions. La primera, la portaran representants de les entitats, i portarà per lema «No als Pressupostos Generals de l’Estat. Contra l’Espoli». La segona, els càrrecs públics, amb el lema «Volem les claus de la caixa!». Per últim una pancarta de les organitzacions juvenils i estudiantils, «Joves contra l’espoli». Les actuacions del cantautor Pau Alabajos i el duet de Mireia Vives amb el guitarrista Borja Penalba clouran els actes, així mateix, els actors valencians Pilar Almeria i Ximo Solanos seran els encarregats de llegir el manifest.

El cantautor Pau Alabajos i el duet de Mireia Vives amb el guitarrista Borja Penalba clouran els actes d’una marxa que eixirà a les 18 hores des del Parterre fins a la plaça de l’Ajuntament. Així mateix, els actors valencians Pilar Almeria i Ximo Solanos seran els encarregats de llegir el manifest.

El coportaveu de la Crida pel Finançament Vicent Maurí (Intersindical) ha assenyalat que la manifestació «només és l’inici d’una campanya. Això només és el principi del que vindrà». Maurí ha explicat que la voluntat de les organitzacions convocats és seguir treballant i eixamplar, encara més, el llistat d’entitats per fer continuar fent accions transversals. D’altra banda, la coportaveu de la Crida i membre de Decidim Consol Barberà, ha afirmat que la societat valenciana ha dit «prou». «És una absoluta anomalia que una autonomia amb un PIB per sota de la mitjana pague com si fóra rica», ha lamentat.

La Crida pel Finançament Valencià compta amb el suport d’un centenar entitats i col·lectius de la societat civil. En aquesta llarga llista trobem organitzacions polítiques, com Podem, Esquerra Unida del País Valencià, Els Verds, Bloc i País, Esquerra Republicana del País Valencià, Poble Lliure; sindicals, com Intersindical Valenciana, Comissions Obreres del País Valencià, la Unió de Ramaders i Llauradors; juvenils i estudiantils, com Joves del País Valencià–Compromís, Bloc d’Estudiants Agermanats, Joves pel Dret a Decidir, SEPC, Acontracorrent; pels drets col·lectius, com LAMBDA i Xateba (Associació per la Igualtat i Contra la Violència de Gènere), per la llengua, com Escola Valenciana i la Plataforma per la Llengua; culturals, com la Societat Coral el Micalet, Ca Revolta, l’Associació d’Editors del País Valencià; empresarials, com la Unió Gremial; salut, com la Plataforma en Defensa de la Llei d’Autonomia Personal i d’Atenció a les Persones en Situació de Dependència o l’Associació de la Comunitat Valenciana de l’Esclerosi Múltiple; professionals, com el Col·legi d’Advocats de Sueca i el Col·legi Oficial de Treball Social de València; d’ensenyament, com AMPAS per la pública Castelló; i associacions de diversa índole, com ATTAC-PV, Iai@flautes Castelló, i l’Or dels Valencians, entre d’altres.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 3 =

imed hospitales
trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata