caixa popular

La Coral Veus del Túria y el Cor de Cambra de l'Eliana, protagonistas del concierto del Salón de Cristal

La Coral Veus del Túria y el Cor de Cambra de l'Eliana, protagonistas del concierto del Salón de Cristal
20/10/2016 -

La Coral Veus del Túria i el Cor de Cambra de L’Eliana protagonitzan el concert hui, dia 20 d’octubre, al Saló de Cristall de l’Ajuntament, dins del cicle d’actuacions gratuïtes i obertes al públic que se celebren en este espai cada dijous, amb l’excepció de l’últim dijous de mes.

El concert, oferit per dos cors diferents, està dividit en dos parts. En la primera part actuarà un cor amateur format per adults del Camp de Túria, la Coral Veus del Túria. La segona actuació comptarà amb cantants més professionals del Cor de Cambra de l’Eliana. Per a finalitzar el concert, tots dos cors interpretaran conjuntament “Jacinto Chiclana”.

L’actuació de la Coral Veus del Túria permetrà gaudir d’un repertori integrat per les peces “Americanon”, “Guantanamera”, “Bullerengue”, “M.ª Cristina me quiere gobernar “, “Tango” i “Berimbau”.

Per la seua banda, el Cor de Cambra de L’Eliana, interpretarà les cançons “Por el puente”, “Cada noite”, “Volverán las oscuras golondrinas”, “Sure on this shining night”, “Con el vito” i “Cantares”.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + un =

90s love u
corts valencianes
cultura diputacion de valencia
ruta tapa del puig