La Conselleria d’Hisenda continua amb la ronda de reunions amb entitats socials i econòmiques valencianes

La Conselleria d’Hisenda continua amb la ronda de reunions amb entitats socials i econòmiques valencianes
28/07/2016 -

La secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Ángeles Conca; la directora general del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, Empar Martínez Bonafé; i el director general d’Economia, Paco Álvarez, continuen amb la ronda de reunions previstes amb diverses entitats socials i econòmiques valencianes per a tractar sobre el futur model productiu valencià, el disseny del qual s’obri així a la participació social.

En concret, han mantingut una primera reunió amb el president de l’Associació Valenciana de Ciència Regional, Francesc Fernández Sancho, i posteriorment, amb el president i la directora de la Fundació ETNOR, Enrique Belenguer i Adela Cortina.

El grup de treball creat per a la reforma del model econòmic anirà arreplegant les aportacions dels principals actors econòmics i socials de la societat valenciana, així com d’experts i professionals de reconegut prestigi. El disseny del futur model productiu de la Comunitat Valenciana és un dels principals reptes de l’actual legislatura i serà essencial en el creixement i desenvolupament de l’economia d’aquest territori, així com en l’evolució del mercat de treball.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra