40 anys fent valors Caixa popular

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori rep el reconeixement de la UV per la seua participació en el programa de càtedres universitàries

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori rep el reconeixement de la UV per la seua participació en el programa de càtedres universitàries
07/11/2016 -

El secretari autonòmic de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, ha rebut el reconeixement de la Universitat de València (UV) a la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori per la seua participació en el programa de Càtedres universitàries.

Josep Vicent Boira ha participat en la I Jornada de Càtedres de la Universitat de València, on s’ha reconegut el treball de col·laboració d’empreses i institucions amb la Universitat durant els 23 anys de trajectòria del programa de Càtedres Institucionals i d’empresa.

Concretament, la conselleria que dirigeix María José Salvador col·labora amb tres càtedres: Demetrio Ribes, Cultura Territorial Valenciana i Participació Ciutadana i Paisatges Valencians.

En la seua intervenció, el secretari autonòmic ha destacat la importància de la col·laboració entre institucions, i ha ressaltat el relleu que tenen les universitats com a “elements claus perquè a l’Administració autonòmica li arriben les noves idees i les tendències més actuals en l’àmbit nacional i internacional”.

Segons Boira, “les càtedres han d’exercir un efecte d'”antena” per a mantenir a l’administració modernitzada i actualitzada. La capacitat de transmetre a la societat les noves tendències, els intercanvis entre els experts i els tècnics i la possibilitat d’investigar diferents temes en profunditat, converteixen a les càtedres en element molt útils per a la conselleria i per a tota la Generalitat”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra