La Conselleria d’Habitatge convoca els primers Premis d’Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere

Foto: Felivet

La Conselleria d’Habitatge convoca els primers Premis d’Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere
27/12/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha anunciat que es va convocar de seguida la I Edició dels Premis Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere amb l’objectiu de reconéixer la labor desenvolupada a favor d’integrar la perspectiva de gènere en els entorns habitats, en els espais públics urbans i rurals, i en la mobilitat.

Aquests premis van dirigits als ajuntaments, les organitzacions, les institucions, les universitats, les associacions i col·lectius que hagen desenvolupat accions d’aquest tipus. Així com als professionals dels mitjans de comunicació que hagen difós aquelles actuacions objecte d’aquests premis.

Característiques dels premis

Poden optar a aquests premis totes les accions executades entre l’1 de març de 2015 i la data de tancament de presentació de candidatures a aquests premis que serà el pròxim 24 de febrer de 2017. En pròximes convocatòries, l’edició i el termini dels premis serà anual.

En ajuntaments, institucions, organitzacions, ONG, associacions, col·lectius, es premiaran les mesures encaminades a promoure la perspectiva de gènere en la transformació urbana i en la millora física i social dels entorns als barris, pobles i ciutats.

En aquest sentit, seran vàlids plans de mobilitat amb perspectiva de gènere, senyalística igualitària, equipaments i mobiliari urbà, disseny igualitari de parcs infantils, disseny igualitari de parcs saludables per a persones majors, normatives i procediments administratius que incloguen perspectiva de gènere, concursos d’idees per a regeneració urbana amb perspectiva de gènere, iniciatives tendents a l’equitat de gènere en nomenclatures de vies públiques, guies o recomanacions per a la implantació de la perspectiva de gènere en el model urbà, activitats reivindicatives i d’apoderament de l’espai públic, processos participatius en la presa de decisions en el disseny de les intervencions, etc.

Quatre categories

Així, s’estableixen quatre categories de premis diferents: per a ajuntaments de més de 20.000 habitants; per a ajuntaments de menys de 20.000 habitants; per a institucions, universitats, organitzacions, associacions i col·lectius, i per a professionals dels mitjans de comunicació.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra