caixa popular

La Conselleria d'Habitatge convoca els primers Premis d'Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere

La Conselleria d'Habitatge convoca els primers Premis d'Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere
27/12/2016 -

La Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha anunciat que es va convocar de seguida la I Edició dels Premis Habitatge, Mobilitat i Urbanisme amb Perspectiva de Gènere amb l’objectiu de reconéixer la labor desenvolupada a favor d’integrar la perspectiva de gènere en els entorns habitats, en els espais públics urbans i rurals, i en la mobilitat.

Aquests premis van dirigits als ajuntaments, les organitzacions, les institucions, les universitats, les associacions i col·lectius que hagen desenvolupat accions d’aquest tipus. Així com als professionals dels mitjans de comunicació que hagen difós aquelles actuacions objecte d’aquests premis.

Característiques dels premis

Poden optar a aquests premis totes les accions executades entre l’1 de març de 2015 i la data de tancament de presentació de candidatures a aquests premis que serà el pròxim 24 de febrer de 2017. En pròximes convocatòries, l’edició i el termini dels premis serà anual.

En ajuntaments, institucions, organitzacions, ONG, associacions, col·lectius, es premiaran les mesures encaminades a promoure la perspectiva de gènere en la transformació urbana i en la millora física i social dels entorns als barris, pobles i ciutats.

En aquest sentit, seran vàlids plans de mobilitat amb perspectiva de gènere, senyalística igualitària, equipaments i mobiliari urbà, disseny igualitari de parcs infantils, disseny igualitari de parcs saludables per a persones majors, normatives i procediments administratius que incloguen perspectiva de gènere, concursos d’idees per a regeneració urbana amb perspectiva de gènere, iniciatives tendents a l’equitat de gènere en nomenclatures de vies públiques, guies o recomanacions per a la implantació de la perspectiva de gènere en el model urbà, activitats reivindicatives i d’apoderament de l’espai públic, processos participatius en la presa de decisions en el disseny de les intervencions, etc.

Quatre categories

Així, s’estableixen quatre categories de premis diferents: per a ajuntaments de més de 20.000 habitants; per a ajuntaments de menys de 20.000 habitants; per a institucions, universitats, organitzacions, associacions i col·lectius, i per a professionals dels mitjans de comunicació.

tags

feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − catorze =

trobades escola valenciana
oceanografic aniversario
mas mislata