La Conselleria d’Educació celebra el Dia Europeu de les Llengües

La Conselleria d’Educació celebra el Dia Europeu de les Llengües
26/09/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport celebrarà hui el Dia Europeu de les Llengües, en el qual s’inaugurarà l’escultura de Monique Bastiaans ‘l’Arbre de les Llengües’ i s’estrenarà el tercer capítol del seu procés de creació a càrrec del President, Ximo Puig, i del conseller, Vicent Marzà.

Així mateix, els jardins de la conselleria acolliran tallers didàctics i lúdics en els quals participaran al voltant d’un miler d’alumnes de cinquè de Primària, i se celebrarà una jornada formativa dirigida al professorat amb competències en plurilingüisme.

Quant als tallers, que tindran lloc a la zona de l’aparcament esquerre de la Conselleria a partir de les 9.30 hores, abordaran aspectes com el Portfolio Europeu de les Llengües, Hip-hop, i la Llengua de Signes. Així mateix, a les 12.00 hores, actuarà el grup musical Atupa.

Finalment, respecte a la jornada formativa, que començarà a les 9.30 hores, se centrarà a donar a conéixer els documents del Consell d’Europa sobre aprenentatge de llengües i els programes europeus Erasmus+, així com a abordar el debat sobre multilingüisme europeu i el seu tractament en les institucions europees, sense oblidar el reflex del multilingüisme en la transmissió intergeneracional de les llengües minoritàries o regionals.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra