caixa popular

La Conselleria d'Educació anuncia que les proves d'accés a la universitat seran idèntiques a les que s'han fet fins ara

La Conselleria d'Educació anuncia que les proves d'accés a la universitat seran idèntiques a les que s'han fet fins ara
22/11/2016 -

En la Comissió General d’Educació, a la qual va assistir el secretari autonòmic d’Educació i Investigació, Miquel Soler, s’ha acordat que la prova d’accés a la Universitat d’aquest curs i dels cursos successius serà idèntica a la que s’ha fet fins ara a proposta de la Conselleria d’Educació, Investigació Cultura i Esport.

Per tant, la prova estarà centrada en continguts de 2n de Batxillerat, la realitzaran les universitats i es mantindrà el districte únic. D’aquesta manera, s’adapta la PAU a l’actual 2n de Batxillerat.

En paraules del conseller Marzà, “estem d’enhorabona perquè després de mesos d’incertesa per a l’alumnat de 2n de Batxillerat hem aconseguit que el Ministeri d’Educació rectifique respecte a les revàlides de Batxillerat i que les proves d’accés a la universitat siguen les PAU. D’aquesta manera l’alumnat per fi ja sap com s’ha de preparar durant aquest curs per a accedir a la universitat tal com hem insistit des de l’administració valenciana des de fa molt de temps”.

Ahir es va celebrar la Comissió General d’Educació, que suposa la reunió prèvia de secretaris autonòmics d’Educació per a preparar la Conferència d’Educació del pròxim 28 de novembre, convocada pel Ministeri d’Educació i a la qual participen els responsables d’Educació de les comunitats autònomes.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 − dos =

festes santa anna albal 2018
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou