La Conselleria d’Economia Sostenible i la Xarxa Enclau signen un conveni per promoure les finances ètiques i alternatives per a empreses d’economia social

La Conselleria d’Economia Sostenible i la Xarxa Enclau signen un conveni per promoure les finances ètiques i alternatives per a empreses d’economia social
26/07/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat un conveni de col·laboració amb la presidenta de la Xarxa Enclau, Esther Roig, per a la promoció i gestió de les finances ètiques i alternatives per a empreses i entitats d’economia social.

D’aquesta manera es desenvoluparan accions de promoció i difusió de les finances ètiques i solidàries tant en el sector públic com en el privat, s’organitzarà un esdeveniment sobre l’economia solidària i les finances ètiques per difondre aquestes pràctiques i sensibilitzar a la ciutadania, es farà difusió del balanç social a través d’accions formatives a les empreses i a les organitzacions socials i es realitzaran també accions de networking per a emprenedors que busquen finançament per als seus projectes.

Aquestes actuacions seran subvencionades per la Conselleria d’Economia Sostenible amb un màxim de 40.000 euros i formen part de la ferma aposta que està fent per l’impuls de l’economia social i l’empreniment. Així, cal recordar que recentment el conseller Climent ha signat un conveni amb la Fundació Socialnest per al foment de l’emprenedoria social, que consisteix en projectes innovadors destinats a resoldre problemes socials urgents i també ha signat diversos convenis per impulsar l’empreniment científic.

Xarxa Enclau

Xarxa Enclau és un grup d’organitzacions socials valencianes que comparteixen la voluntat de promoure el finançament ètic i responsable. El seu objectiu és aconseguir un sistema socioeconòmic més just a través de la promoció i gestió de finances alternatives, ètiques i solidàries a la Comunitat Valenciana per mitjà del treball en xarxa de les persones i les organitzacions.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra