Una aposta per promoure les iniciatives d’emprenedoria social a la Comunitat Valenciana

Una aposta per promoure les iniciatives d’emprenedoria social a la Comunitat Valenciana
23/07/2016 -

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha signat un conveni de col·laboració amb la Fundació Socialnest per al foment de l’emprenedoria social, que consisteix en projectes innovadors destinats a resoldre problemes socials urgents.

L’objectiu d’aquest conveni és promoure les iniciatives d’emprenedoria social, incrementar el seu impacte socioeconòmic i fer visible l’empreniment social i la seua contribució al desenvolupament i l’ocupació de la Comunitat Valenciana. La Conselleria d’Economia Sostenible aportarà fins a 40.000 euros d’ajuda.

Rafa Climent ha destacat l’aposta del Consell per l’emprenedoria social “ja que això suposa donar suport a projectes dirigits per persones que tenen una inquietud social a la qual volen donar solució, fent d’això el seu projecte personal”. En aquest sentit, ha ressaltat que “l’emprenedoria social també contribueix a cohesionar la societat, ajudant a que les diferències en ella siguen cada vegada menors”.

La Fundació Socialnest és una organització sense ànim de lucre, el fi d’interès general és crear un ecosistema de suport per a l’emprenedoria social. Per això, la fundació determina com els seus objectius promoure l’emprenedoria social, donar suport a emprenedors, ja siguen persones físiques o jurídiques, a crear i desenvolupar projectes que aporten valor social i promoure el voluntariat, la interacció social i l’intercanvi de coneixements per a la generació de valor social.

A través del conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible i la Fundació Socialnest es desenvoluparan activitats incloses en el Programa de Suport a Projectes d’Emprenedoria Social, incloent aspectes com la formació, assessorament i acompanyament individualitzat a cada projecte per part de professionals amb àmplia experiència pràctica en àrees com a estratègia, vendes, finances, comunicació, màrqueting, àrea jurídica o coaching.

En finalitzar el programa, se’ls proporcionaran eines per a la recerca de finançament, per aconseguir visibilitat i difusió, així com acompanyament en l’esdeveniment que realitzen per a la presentació dels seus projectes innovadors.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra