La Conselleria d’Economia Sostenible i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies col·laboren en el desenvolupament de la Llei d’Àrees Empresarials

La Conselleria d’Economia Sostenible i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies col·laboren en el desenvolupament de la Llei d’Àrees Empresarials
28/07/2016 -

La directora general d’Indústria i Energia, Júlia Company, ha mantingut una reunió amb el coordinador de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, (FVMP), Eugeni de Manuel.

En aquest encontre, la directora ha lliurat a la Federació l’esborrany de la Llei d’Àrees Empresarials i del Mapa de Sòl Industrial en la qual està treballant la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i IVACE Parques Empresariales, per al seu estudi i perquè puguen realitzar les seues aportacions “amb la finalitat de millorar i avançar en el seu desenvolupament”.

En aquest sentit, Company ha subratllat que aquesta normativa “volem que nasca fruit del diàleg i del màxim consens entre els diferents agents implicats” i ha recordat que també ha sigut remesa a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, (FEPEVAL), i a la Xarxa de Parcs Científics Valencians, (rePCV).

La futura Llei d’Àrees Empresarials de la Comunitat Valenciana persegueix millorar la qualitat dels parcs empresarials, posar-los en valor i atraure inversors nacionals i internacionals.

Aquesta norma generarà l’entorn per a dotar al conjunt d’àrees empresarials de la nostra Comunitat d’instruments i serveis avançats i de qualitat que s’ajusten a les necessitats dels seus treballadors i empresaris. Establirà uns criteris i nivells de qualitat exigibles al sòl industrial, així com la conscienciació d’administracions i usuaris en el manteniment i millora d’aquests nivells de qualitat.

Igualment, pretén fomentar l’associacionisme entre els propietaris i usuaris de sòl industrial i provocar sinergies entre les diferents empreses d’idèntics, o fins i tot diferents sectors.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra