La Conselleria de Vivenda obri el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer i lloguer amb opció a compra de vivendes a Vinaròs

La Conselleria de Vivenda obri el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer i lloguer amb opció a compra de vivendes a Vinaròs
10/07/2016 -

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha obert el termini de presentació de sol·licituds per al lloguer amb opció a compra de 41 vivendes a Vinaròs propietat de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) . A més, 15 d’estes vivendes també s’ofereixen en règim de lloguer.

L’objectiu és facilitar l’accés a estos immobles que EIGE disposa en este municipi, especialment als jóvens que troben més dificultats per a accedir a una vivenda en condicions normals del mercat. Per a això, la conselleria ha mantingut diverses reunions amb l’Ajuntament de Vinaròs per a canalitzar la potencial demanda existent en esta localitat.

Així mateix, també es va celebrar una reunió dirigida als ciutadans per a explicar les modificacions del règim d’ús que la conselleria ha aplicat en les vivendes pròpies d’EIGE buides i fer-les més accessibles.

En la reunió, a la que va assistir l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, i el regidor d’Ordenació del Territori, Jan Valls, s’ha donat difusió a les vivendes que conformen el parc propi d’EIGE a Vinaròs i s’ha informat de l’esforç que s’ha fet per part del Consell per a reajustar els preus.

Per a desenvolupar esta nova política de vivenda és fonamental la col·laboració de l’Ajuntament de Vinaròs que, a través de l’Oficina Municipal de Vivenda, ofereix tot tipus d’informació sobre les noves condicions dels immobles i arreplega les sol·licituds de les persones interessades en elles.

En un principi, estes 41 vivendes de Vinaròs únicament s’oferien en venda. Ara s’amplien les opcions i també s’ofereixen en lloguer amb opció a compra i part d’elles, també en lloguer.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra