40 anys fent valors Caixa popular

La Conselleria de Vivenda i l’Ajuntament de Moncofa desenvolupen un Pla de Normalització en el parc públic de vivendes socials del municipi

02/07/2016 -

La Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament de Moncofa desenvoluparan conjuntament un Pla de Normalització en les vivendes del parc públic  de la Generalitat.

La directora general de l’Entitat d’Infraestructures de la Generalitat (EIGE) , Blanca Marín, s’ha reunit amb la regidor de Servicis Socials de Moncofa, Mª Teresa Alemany, per a valorar la situació actual de les vivendes socials existents i programar el Pla de Normalització.

Marín ha informat que a primers de setembre està previst organitzar una campanya informativa per a explicar als residents d’estes vivendes sobre les mesures impulsades pel Consell per a facilitar el pagament de les seues rendes. Entre elles estan les bonificacions, que reduïxen el pagament del lloguer segons els ingressos econòmics i situació de la unitat familiar i que poden aconseguir fins al 90% de la renda.

Estes sessions també serviran perquè els inquilins amb deutes coneguen les opcions que tenen per a abonar-les. Per a això, la Generalitat estudiarà cas per cas les situacions de deute de les famílies que viuen en el parc públic de vivendes i que no puguen fer front a les mateixes. Se’ls proposarà una acta de reconeixement de deute que els permeta pagar una quantitat que siga assumible pels ingressos familiars, sense haver de renunciar a les seues necessitats bàsiques vitals.

Per a dur a terme estes accions, serà fonamental la col·laboració dels servicis socials de Moncofa, que hauran d’elaborar els informes que determinen la situació i necessitats de cada una de les famílies.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra