La Confraria de la Santíssima Creu inaugura el Rastell Solidari

La Confraria de la Santíssima Creu inaugura el Rastell Solidari

El tradicional Rastell Solidari organitzat per la Confraria de la Santíssima Creu com cada any ha estat inaugurat aquesta setmana i romandrà obert al públic fins el 3 de setembre als locals parroquials. Es tracta d’una iniciativa posada per tal de recaptar fons per a Càritas.

Al rastell es poder aconseguir tot tipus de peces d’artesania com socarrats, fonts de vidre, mantells decorats, quadres, caixes artesanals i roba. Així com altres articles donats per les confraries de manera solidària, com material escolar, joguets i llibres entre altres. Els objectes han estat fruït de diferents tallers organitzats per l’Ajuntament que, al llarg de l’any, han estat realitzant les dones d’Alaquàs, a més d’altres articles que han donat solidàriament veïns i veïnes del barri.

La inauguració va córrer a càrrec de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i de la Confraria. Es tracta d’una activitat que forma part de la programació festiva organitzat per aquest col·lectiu i que continuarà el proper dimecres 6 de setembre amb la missa solemne i processó de la Santíssima Creu. La resta d’actes es realitzaran el cap de setmana del 15 i 16 de setembre amb jocs infantils, paelles i torrà, revetlles i dinars de germanor.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + tres =