La Comunitat Valenciana organitza una trobada de directores i directors d’albergs juvenils REAJ

La Comunitat Valenciana organitza una trobada de directores i directors d’albergs juvenils REAJ
24/10/2016 -

L’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) ha organitzat una trobada de directores i directors d’albergs juvenils públics i privats adherits a la Xarxa Espanyola d’Albergs Juvenils (REAJ), en l’alberg juvenil de l’IVAJ a Benicàssim del 26 al 28 d’octubre.

A la cita acudiran més d’un centenar de professionals de les comunitats autònomes de tot l’Estat i de les ciutats autònomes de Ceuta i Melilla. A més també intervindran en les sessions representants de MOVIJOVEM de Portugal i de Hostelling International.

Les ponències abordaran les eines de màrqueting, els models de gestió, bones pràctiques i programes internacionals.

El dimecres 26 d’octubre, a les 17 hores tindrà lloc l’acte inaugural, amb la participació del Consorci REAJ, la Generalitat Valenciana i el INJUVE. A continuació, Sergio Montoya, gerent de REAJ abordarà en la primera ponència els projectes nacionals i internacionals desenvolupats pels albergs juvenils, així com les eines promocionals i els reptes presents i futurs per a la xarxa. Posteriorment la directora de l’Albergue IVAJ de Benicàssim, Rosario Espinosa, mostrarà les instal·lacions i explicarà l’organització d’aquest.

Bones pràctiques dels albergs

La segona jornada, dijous 27 d’octubre, David Moreno de l’agència de comunicació Advanzis presentarà a les 9:00 la ponència titulada “Màrqueting: Eines per a promocionar el teu alberg”. A les 10:30 hores, hi haurà una actuació d’estudiants de Primària del CEIP Tombatossals de Castelló. La idea és transmetre que els albergs juvenils són llocs idonis per a acollir tot aquest tipus d’activitats i un bon recurs per als centres educatius.

A partir de les 11:00 hores es dóna pas a la presentació de bones pràctiques dels albergs, sobre mitjà rural, activitats culturals amb ponències a càrrec d’Isabel Grimón de l’alberg Ecohosel Bettmar Canàries; Vanessa Merino, de l’alberg La Serranilla; Mariluz Álvarez de l’alberg Pere Tarres; Xosé Luis Garsa de l’alberg Lug II i Josep Valero, codirector del Projecte Teatral Europeu Escena Erasmus de la Universitat de València que presentarà la ponència titulada: “Escena Erasmus i el seu programa Les Xicotetes Europas: una oportunitat de circuit cultural i de diàleg amb l’entorn rural”.

La jornada del dijous es tanca amb les intervencions de Brianda Lopez, Head of Programmes, Standards Sustainability HI i Alejandro Piccone, Sènior Engagement Executive que disertarán sobre les novetats, tendències i programes internacionals de Hostelling International.

El divendres 28 d’octubre per a concloure la trobada s’abordaran les tècniques i models de gestió de diferents albergs, amb les intervencions de Josep Lluis Gistrau (Xanascat); Salvador Herraz (Cantàbria) i Carlos Nunes de Movijovem (Portugal), i es desenvoluparà un Espai Obert de Treball.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra