40 anys fent valors Caixa popular

La Comunitat Valenciana llança ajudes per a esportistes

www.facv.es

La Comunitat Valenciana llança ajudes per a esportistes
21/10/2016 -

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana ha publicat en el DOGV de 14 d’octubre dues convocatòries dirigides directament a esportistes.

Premis per a esportistes que hagen participat en l’última edició dels JJOO-JJPP (Rio 2016), i aquells amb resultats en Campionats del Món i Campionats d’Europa per a majors de 18 anys durant les dues últimes temporades.

Beques Acadèmic-Esportives, dirigides a esportistes d’elit de nivell A i B, exclusivament, que hagen eixit en les llistes d’Esportistes d’Elit publicades en el DOGV en 2015 o 2016, que en 2016 complisquen com a màxim 26 anys, i que acrediten haver estat matriculats durant tot el curs acadèmic 2015/2016 en un centre d’ensenyament secundari o universitària oficialment reconegut.

El termini de sol·licitud per a ambdues convocatòries finalitza el pròxim 28 d’octubre. Cal presentar tota la documentació adequadament emplenada i segellada per la federació.

La informació i formularis de sol·licitud es troba disponible en la web d’Esports de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport http://www.ceice.gva.es/ca/web/deporte/ayudas.

Per a major informació dirigir-se al Servei d’Esport d’Elit i Formació Esportiva de la Direcció general d’Esport.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent

Notícies destacades

Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra