La Comunitat Valenciana bat el rècord de despesa del turista internacional amb 7.048 milions d’euros entre gener i novembre de 2016

Foto: KΛ13

La Comunitat Valenciana bat el rècord de despesa del turista internacional amb 7.048 milions d’euros entre gener i novembre de 2016
09/01/2017 -

La despesa dels turistes internacionals a la Comunitat Valenciana va aconseguir els 7.048 milions d’euros fins a novembre, xifra que s’incrementa en un 13,6% a la registrada en el mateix període del 2015, segons les xifres proporcionades aquest dijous per l’enquesta de despesa turística Egatur elaborada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Regne Unit continua situant-se com el mercat que més volum de despesa genera, amb un total de 2.048 milions d’euros de gener a novembre, la qual cosa suposa un increment interanual del 17,7%. Un altre dels principals mercats estrangers que ha contribuït a l’increment de la despesa turística en 2016 ha sigut França, que registra una pujada del 52,4% amb 991 milions d’euros fins a novembre.

Els turistes procedents dels països nòrdics han deixat a la Comunitat un total de 741,5 milions d’euros, un 15,5% més que durant el mateix període de l’any anterior. D’altra banda, els alemanys van gastar 463 milions d’euros en la nostra destinació, un 1,6% més que en 2015 i els italians van desemborsar 237 milions d’euros a la Comunitat, la qual cosa significa un notable increment del 22,4% interanual.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquests resultats com a positius, ja que “hem aconseguit increments en la totalitat dels nostres comprats emissors”.

Colomer ha incidit que “2016 ha sigut un bon any en termes quantitatius”, a més ha ressaltat que “des del Consell estem aconseguint que el turisme vertebre i integre riquesa i ocupació al llarg de tot l’any, repercutint així en una major despesa turística”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra