caixa popular

La Comunitat Valenciana bat el rècord de despesa del turista internacional amb 7.048 milions d'euros entre gener i novembre de 2016

La Comunitat Valenciana bat el rècord de despesa del turista internacional amb 7.048 milions d'euros entre gener i novembre de 2016
09/01/2017 -

La despesa dels turistes internacionals a la Comunitat Valenciana va aconseguir els 7.048 milions d’euros fins a novembre, xifra que s’incrementa en un 13,6% a la registrada en el mateix període del 2015, segons les xifres proporcionades aquest dijous per l’enquesta de despesa turística Egatur elaborada pel Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme.

Regne Unit continua situant-se com el mercat que més volum de despesa genera, amb un total de 2.048 milions d’euros de gener a novembre, la qual cosa suposa un increment interanual del 17,7%. Un altre dels principals mercats estrangers que ha contribuït a l’increment de la despesa turística en 2016 ha sigut França, que registra una pujada del 52,4% amb 991 milions d’euros fins a novembre.

Els turistes procedents dels països nòrdics han deixat a la Comunitat un total de 741,5 milions d’euros, un 15,5% més que durant el mateix període de l’any anterior. D’altra banda, els alemanys van gastar 463 milions d’euros en la nostra destinació, un 1,6% més que en 2015 i els italians van desemborsar 237 milions d’euros a la Comunitat, la qual cosa significa un notable increment del 22,4% interanual.

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha valorat aquests resultats com a positius, ja que “hem aconseguit increments en la totalitat dels nostres comprats emissors”.

Colomer ha incidit que “2016 ha sigut un bon any en termes quantitatius”, a més ha ressaltat que “des del Consell estem aconseguint que el turisme vertebre i integre riquesa i ocupació al llarg de tot l’any, repercutint així en una major despesa turística”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × cinc =

sempre teua
cartel de fiestas de torrent
Cena de los idiotas en el Talia
Cena de los idiotas en el Talia
sempre teua
Turismo salou