La ciutat es prepara per a acollir la convocatòria València contra el Càncer diumenge que ve

La ciutat es prepara per a acollir la convocatòria València contra el Càncer diumenge que ve
29/09/2016 -

El diumenge que ve 2 d’octubre la ciutat acollirà la convocatòria València contra el Càncer, una cita que inclou una patinada, una carrera i una marxa. Des del Centre de Gestió de Trànsit s’ha disposat un operatiu especial per a garantir el bon desenvolupament de les activitats.

Fins a les 8.000 hores, els residents i el transport públic podran accedir a la plaça de l’Ajuntament pel carrer del Periodista Azzati cap a Roger de Lloria. I de 8.00 a 12.00 h, aproximadament, es procedirà al tall total de la plaça i accessos, necessari per al desenvolupament de l’esdeveniment.

Respecte al trànsit rodat, es compartirà espai amb el circuit per Xàtiva des del carrer de Bailén cap als carrers de Pelai i de Convent de Jerusalem. També estarà obert el pas inferior d’Àngel Guimerà, i es podrà accedir des de Baró de Càrcer i Quevedo.

Així mateix, es podrà circular pel pas inferior de la Blanqueria, i es compartirà calçada fins a Tetuan. El Centre de Gestió de Trànsit recomana agafar rutes alternatives en la mesura del possible, per a evitar les retencions que es puguen generar, atés que, a més, el diumenge a les 12.00 hores, està previst un partit de futbol en l’estadi de Mestalla.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra