40 anys fent valors Caixa popular

La Ciutat dels Arts i els Ciències ofereix a partir de l’1 de juliol un 20% de descompte per al Club Cienciamics

26/06/2016 -

– A més de l’oferta habitual, els membres del club tindran accés il·limitat a les novetats previstes aquest estiu en el Museu dels Ciències i el Hemisfèric

Els nous socis també obtindran descomptes en activitats com ‘La Ciència a Escena’, ‘Els Nits del Museu’ o ‘Els Nits del Hemisfèric’

El Club ‘CienciAmics’ de la Ciutat dels Arts i els Ciències ofereix a partir de l’1 de juliol un 20% de descompte per als nous socis. Les famílies amb nens d’entre 4 i 12 anys podran comprar la seva Passada del Club des de 25,6 euros i els adults des de 32 euros (acumulable descompte de família nombrosa) i gaudir de forma il·limitada de l’oferta del Museu dels Ciències i el Hemisfèric fins al 31 de desembre de 2016.

Aquells que adquireixin aquesta modalitat de passada podran descobrir al millor preu totes les novetats que ofereixen el Museu i el Hemisfèric com l’exposició ‘Els nostres dinosaures’, que per primera vegada reunirà les principals troballes de la Comunitat Valenciana i pemitirá descobrir criatures impressionants com el Morelladon beltrani, dinosaure originari de la localitat castellonenca i rèpliques de fins a 12 metres de longitud. També tindran la possibilitat de combinar la visita a aquesta exposició amb la nova pel·lícula ‘Caminant entre dinosaures: planeta prehistòric 3D’, del Hemisfèric.

A més, tindran descomptes del 50% en ‘La Ciència a Escena’ i el planetari en directe ‘Les Nocturnes’, un 10% en tendes i restauració, i descomptes en ‘Els Nits del Museu’ i ‘Els Nits de l’Hemisfèric’. Les activitats que es realitzen en els exteriors de la Ciutat dels Arts i els Ciències, com waterballs, caiacs o barques, també podran realitzar-se amb un 20% de descompte i l’aparcament del Umbracle tindrà un preu de 2,5 euros per dia.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra