La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca el concurs de dibuix nadalenc

Foto: Photograph by Mike Lowe of the architecture of Santiago Calatrava in collaboration with Félix Candela

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca el concurs de dibuix nadalenc
10/11/2016 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències ha convocat un concurs de dibuix infantil sota el lema ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències’, dirigit a tots els escolars que cursen Educació Primària a la Comunitat Valenciana durant el curs 2016-17. Els treballs han d’enviar-se abans del pròxim 2 de desembre al Museu de les ciències.

Aquesta nova edició compta amb la col·laboració de la marca SCIENCE4YOU que donarà un joguet educatiu a cadascun dels premiats, a més de 4 entrades per a visitar el Museu i l’Hemisfèric. Els dibuixos individuals es realitzaran en grandària DINA4 i es pot utilitzar qualsevol material que no present relleu. En el revers del dibuix estarà indicat el nom d’autor, data de naixement, adreça personal, telèfon de contacte, col·legi i curs al qual pertany. Els treballs per curs o aula hauran de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i el curs al qual pertany.

La selecció de les obres es realitzarà sobre la base de la qualitat del treball i la creativitat en la interpretació del tema. Les bases completes poden consultar-se en enllaç

La convocatòria del concurs de dibuix és la primera de les activitats que s’engega amb motiu de les festes nadalenques. Del 16 de desembre al 8 de gener els visitants de la Ciutat de les Arts i les Ciències podran gaudir al voltant del Museu de les ciències i de l’Hemisfèric del tradicional mercat nadalenc, una pista de gel, actuacions musicals i tallers per a tota la família.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra