caixa popular

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats pel pròxim pont festiu

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia horaris i activitats pel pròxim pont festiu
28/10/2016 -

La Ciutat de les Arts i les Ciències amplia a partir de hui, els horaris i activitats amb motiu del pont de Tots els Sants. El Museu de les Ciències obrirà des de les 10 fins a les 19 hores i ha reforçat les activitats d’animació científica amb més tallers i visites guiades. També l’Hemisfèric amplia el nombre de projeccions, amb passades de pel·lícules des de les 11 hores fins a les 20 hores del divendres 28 al dilluns, 31 d’octubre.

Entre les propostes del Museu de les Ciències destaquen les visites guiades a les exposicions ‘Els nostres dinosaures’ i ‘Nikola Tesla. Ideas como relámpagos’. Hi ha visites al llarg de tot el dia (11.00/12.00/13.00/16.00/17.00/18.00 h). El preu és de 2, 5 euros, a més de comprar l’entrada general al Museu.

Els visitants també poden triar entre diferents experiments en directe. El preu de les entrades per a assistir als tallers de ‘Ciencia a escena’ de 3,50 euros per persona i no és necessari comprar l’entrada general al Museu. Descobrir amb provetes ‘fumejants’ que la química és divertida o experimentar amb la gastronomia molecular són algunes de les experiències que proposen els tallers de ‘La ciencia a escena’: ‘Científico por un día’ i ‘Moléculas sabrosas’ amb horaris especials. En ‘Científico por un día’ els més xicotets es transformen en investigadors i experimenten amb substàncies pegajosas, colors que viatgen pel paper o fins i tot jugant amb ‘farines’ movedisses. L’edat recomanada és de 4 a 8 anys.

I per a tots els públics ‘Moléculas sabrosas’. Els participants realitzen experiments per a aprendre els secrets de la cuina molecular, aplicar les tècniques de laboratori més innovadores als fogons i descobrir noves textures, sabors i mescles: es tracta d’aplicar el mètode científic a la cuina per a entendre les relacions físiques i químiques que es produeixen durant els processos de preparació o elaboració dels aliments.

Curiosos mòduls interactius, els primers models que van eixir de la fàbrica d’Almussafes, imatges que recorren la història de Ford des de la seua arribada a València. L’exposició pot visitar-se fins al 2 de novembre en la planta baixa del Museu de les Ciències, i l’accés és lliure. Fins i tot s’exposa el primer Fiesta valencià amb la seua matrícula 1810 (va eixir de fàbrica el 18 d’octubre de 1976).

L’Hemisfèric ofereix en la seua programació documentals IMAX sobre astronomia, ciència i naturalesa (amb les projeccions ‘America Wild’, ‘Robots’, ‘Mirando lo invisible’ , ‘Universo Oculto’ i ‘El vuelo de las mariposas’). Per als més xicotets, la pel·lícula ‘Caminando entre dinosaurios 3D’ i ‘Escapada al paraíso 3D: una nueva aventura de tortugas’.

tags


feria tomate perelló

Més notícies

campaña prevencion suicidio

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 4 =

oceanografic aniversario
mas mislata