caixa popular

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 900 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho

Es reduïxen les queixes, sobretot les adreçades al Síndic de Greuges

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 900 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho
13/12/2016 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 d’octubre i el 15 de novembre d’enguany, un mes en total en què l’Ajuntament ha rebut 900 peticions de la ciutadania: 48 reclamacions o queixes, 822 suggeriments, 22 peticions del Síndic de Greuges, quatre peticions del Defensor del Poble i unes altres quatre peticions que no entren en els anteriors apartats.

Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha valorat positivament “el volum important d’interaccions de la ciutadania amb la seua administració més propera tot i la reducció de queixes o reclamacions. És fonamental per al correcte progrés de la nostra ciutat que hi haja una ciutadania activa que ens ajude a aconseguir una ciutat millor per a totes i per a tots”.

Els avisos suposen una reducció total d’un 10,36 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia un període de 30 dies entre els dies 16 de setembre i 15 d’octubre passats, quan es varen registrar un total de 1.004 peticions. Com a dada més destacable, de fet, hi ha la reducció de queixes al Síndic de Greuges un 45 per cent respecte a l’informe anterior.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (202 i 148, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible, Medi Ambient i Canvi Climàtic i Govern Interior són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 17, 7 i uns altres 7, respectivament .

tags

semana memoria historica paiporta

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =