40 anys fent valors Caixa popular

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 900 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho

Es reduïxen les queixes, sobretot les adreçades al Síndic de Greuges

valencia.es

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 900 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho
13/12/2016 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 d’octubre i el 15 de novembre d’enguany, un mes en total en què l’Ajuntament ha rebut 900 peticions de la ciutadania: 48 reclamacions o queixes, 822 suggeriments, 22 peticions del Síndic de Greuges, quatre peticions del Defensor del Poble i unes altres quatre peticions que no entren en els anteriors apartats.

Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha valorat positivament “el volum important d’interaccions de la ciutadania amb la seua administració més propera tot i la reducció de queixes o reclamacions. És fonamental per al correcte progrés de la nostra ciutat que hi haja una ciutadania activa que ens ajude a aconseguir una ciutat millor per a totes i per a tots”.

Els avisos suposen una reducció total d’un 10,36 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia un període de 30 dies entre els dies 16 de setembre i 15 d’octubre passats, quan es varen registrar un total de 1.004 peticions. Com a dada més destacable, de fet, hi ha la reducció de queixes al Síndic de Greuges un 45 per cent respecte a l’informe anterior.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (202 i 148, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible, Medi Ambient i Canvi Climàtic i Govern Interior són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 17, 7 i uns altres 7, respectivament .

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vacaciones en salou
Conciertos de viveros fira de valencia 2017
biopark
sona la dipu
les arts volants
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra