La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 815 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho

Es reduïxen les queixes més d’un 27 per cent respecte al mes anterior

valencia.es

La ciutadania fa arribar a l’Ajuntament 815 peticions mitjançant els diversos canals que se’ls oferix per fer-ho
10/01/2017 -

La Comissió Permanent Especial de Suggeriments i Reclamacions ha abordat l’informe de queixes i suggeriments corresponent al període entre el 16 de novembre i el 15 de desembre de 2016, un mes en què l’Ajuntament ha rebut 815 peticions de la ciutadania: 35 reclamacions o queixes, 740 suggeriments, 31 peticions del Síndic de Greuges, cinc peticions del Defensor del Poble i unes altres quatre peticions que no entren en els anteriors apartats. Tot açò, mitjançant els diversos canals que l’Ajuntament de València posa a disposició dels veïns i les veïnes de la ciutat: la pàgina web, el telèfon, el registre d’entrada i la seu electrònica.

El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha explicat la importància d’este informe “amb què el Govern de la Nau pot valorar quines qüestions preocupen més a la ciutadania”. De fet, el regidor ha indicat que “àrees com la relacionada amb la neteja en la ciutat han experimentat un fort impuls pressupostari per a este 2017 gràcies en bona mesura a la interacció amb la ciutadania. Considerem fonamental que els veïns i veïnes de València ens facen arribar totes les seues propostes per aconseguir una ciutat millor amb la col·laboració de totes i tots”.

Els avisos rebuts en el període analitzat per l’informe suposen una reducció d’un 9,44 per cent respecte a l’informe de queixes i suggeriments precedent, que comprenia el període del darrer 16 d’octubre i el 15 de novembre passat, quan es varen registrar un total de 900 peticions. Com a dada més destacable, de fet, hi ha la reducció de reclamacions un 27,08 per cent respecte a l’informe anterior.

Les àrees de Medi Ambient i Protecció Ciutadana són les que han rebut més peticions veïnals (192 i 129, respectivament), mentre que les de Mobilitat Sostenible i Desenvolupament Urbà i Vivenda són les que han rebut més peticions d’informes per part de l’Oficina de Suggeriments i Reclamacions, amb 15 i 7, respectivament.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra