La Casa de la Dona imparteix valors d’igualtat amb cursos de cuina per a xiquets

La Casa de la Dona imparteix valors d’igualtat amb cursos de cuina per a xiquets
30/06/2016 -

La Regidoria de Dona i Polítiques d’Igualtat torna a engegar un programa que consciencia a menors d’entre 8 i 12 anys a fomentar la igualtat, la tolerància i el respecte entre homes i dones.

L’Ajuntament de Mislata està aprofitant els primers dies de les vacances estivals dels escolars per a educar-los en igualtat. A través de tallers de cuina i coresponsabilitat familiar, els xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys aprenen valors com el respecte, la tolerància i la igualtat entre homes i dones.

El curs de cuina per a xiquets i xiquetes és un clàssic de la programació de la Casa de la Dóna i pretén ensenyar-los des de la infància a compartir les tasques de la llar i a adquirir uns hàbits alimentosos saludables, tot açò per descomptat d’una forma amena i divertida. Així, els xiquets gaudeixen d’unes jornades aprenent a cuinar els seus propis plats i sorprenent als seus pares i mares.

La fi d’aquesta iniciativa, segons explica la regidora de Polítiques d’Igualtat, Carmen Lapeña, és “formar als més xicotets perquè en un futur sàpien relacionar-se en societat en igualtat i aprenguen que entre homes i dones no cap cap discriminació, i que no hi ha tasques específiques pel fet de ser home o dona”.

Les regidoria de Polítiques d’Igualtat ha obert les portes de la Casa de la Dóna, que té la seua pròpia cuina destinada a aquestes activitats a diverses desenes de xiquets inscrits en aquesta edició. Tot, amb l’objectiu clar de crear “una societat més justa i sense tantes desigualtats”.

tags
Compartir

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra