La Casa de Cultura acull la presentació de les Bases de l’III Certamen de Relats Steampunk i del Concurs per a la portada del llibre guanyador

La presentació del certamen i del concurs serà avui a les 19 hores

La Casa de Cultura acull la presentació de les Bases de l’III Certamen de Relats Steampunk i del Concurs per a la portada del llibre guanyador
27/01/2017 -

La Casa de Cultura de Burjassot acollirà, dins de la programació d’animació lectora i de foment de la lectura del mes de gener de les Biblioteques Municipals, la presentació de les Bases de l’III Certamen de Relats Steampunk i del Concurs per a la portada del llibre que resulte guanyador. Aquesta portada serà també la imatge del cartell del SteamFantasy IV.

La presentació del certamen i del concurs, hui a les 19 hores en el citat espai municipal, comptarà amb la presència de la Presidenta de l’Associació Cultural Steampunk València, de membres de l’Associació “Tots amb Alex” i representants de l’editorial “La Fàbrica de somnis”. També es comptarà amb l’escriptora del segon llibre que va llançar l’associació, Pirates, de terra, mar i aire, ja que en l’acte es presentarà de nou les dues publicacions que ja té Steampunk València i que són solidàries amb l’associació “Tots amb Alex”.

La data límit per a presentar-se tant al concurs de la portada del llibre i del cartell com al certamen de relats és l’1 de juliol. Tota la informació sobre les bases de tots dos concursos pot consultar-se en el blog de l’entitat, http://steampunkvalencia.blogspot.com.es/ o en el seu Facebook, Steampunk València. Per a qualsevol consulta o per a remetre els originals que participaran, es pot manar un mail a concursosspv@steampunkvalencia.com.

Notícies relacionades

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

prevencion accidentes ciclistas
sona la dipu
biopark
ACST Torrent
Aplicacion movil
Anunciate en Valencia Extra